Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna przyszłości

Czy ktoś wstydzi się swoich teściów ?

Polecane posty

Niedługo wychodzę za mąż i zaczęłam rozmyślać na temat ślubu, jak to będzie po i to co mnie dręczy to teściowie. Nie będziemy z nimi mieszkać, ale mimo wszystko jesteśmy rodzinnymi ludźmi i każde z nas będzie chciało mieć kontakt z rodzicami, co zupełnie normalne. Jednak, trochę dręczy mnie to, że teście są tacy prości, zupełnie inni niż moi rodzice. Nie twierdzę, że moi są nie wiadomo kim, ubierają się normalnie, nie z przesadą, ale mają dobry gust, mają wciąż plany na przyszłość, szczególnie ojciec jest dość aktywnym człowiekiem. Natomiast teściowie przeciwnie, emeryci, nie przywiązują zbytnio uwagi do wyglądu, wyglądają dużo starzej na swój wiek, teść nie potrafi się porządnie ubrać, gdy ma gości, teściowa mogłaby się odmłodzić, np. farbując włosy, ale gdzie tam. Zachowują się tak jakby byli starymi dziadkami i nic im już od życia nie było potrzebne. Zawsze chciałam mieć teściów na pewnym poziomie, ale niestety tego się nie wybiera. Dziwi mnie, że mój ukochany nie może im nic zasugerować, no ale mężczyźni widocznie mniejszą wagę przywiązują do pewnych spraw bo ja swojej mamie przecież zasugerowałabym, że np. mogłaby pójść do fryzjera itp. Czy ktoś miał podobny problem ?

Gość dwie strony medalu, hm...
radzę ci zostaw tego biednego chłopaka za którego chcesz wyjść w spokoju. KURDE! czemu zawsze w rodzinie musi sie znaleźć taka kanalia - tym razem nie teściowa a synowa!

Gość 12345654321
Albo prowo albo jestes njedojrzala gowniara w skorze kobiety.

Gość p p p p p p p p p p p p
ja mam ten problem i sie najnormalniej w swiecie wstydze za nich..... na szczescie nie mieszkam z nimi i rzadko jezdzimy ale wiem ze maz chcialby czesciej. Niestety mnie do nich nie ciagnie. Sa prosci i zadnych wartosci..... czasem az snie o "normalnych" tesciach....no ale coz...

Od razu kanalia itp. to Wasze jedyne zdanie? Odezwały się nieskazitelne....

Gość a gdzie gospodyni???
2 ostatnie wpisy....2 idiotki...:(

kanali ai owszem!-to taka małpa co by wszystkich chciała ustawiać po kątach według własnego uznania! Wpiedralają się takie we wszystko uważając ,żę zjadły wszystkie rozumy a prawda jest taka , że to puste pustaki!

Gość na twoim miejscu
wstydziłabym się swojego toku myślenia. Niezłą masz hierarchię wartości :O

Gość p p p p p p p p p p p p
popatrz na swoich tesciow, jakie poglady maja na niektore sprawy.....a potem zapytaj swojego przyszlego co mysli na jakis tam temat....jak bedzie popieral swoich tesciow prostakow to szukaj innego bo cale zycie bedziesz sie wstydzic i zloscic na niego....

Wypraszam sobie. Po pierwsze nie "wp...." się nigdzie, nawet nie używam takich słów, nie ustawiam nikogo po kątach, wręcz przeciwnie. Irytuje mnie po prostu, że nie przywiązują uwagi do pewnych NORMALNYCH spraw, jak dbanie o siebie samego. Czy to coś wielkiego? Widać Was też to dotyczy...

"Puste pustaki" = masło maślane

p p p p p p p p p p p p problem w tym ,że cala reszta facetów to dla niej za wysokie progi więc łapie się biedaka w którego rodzinie będzie tylko jątrzyć nienawiść i pogardę.

Mhm, jasne, w życiu nie powiedziałam komuś złego słowa, zawsze jestem grzeczna i uczynna, a Wy chyba nie umiecie czytać ze zrozumieniem w czym tkwi problem.

Gość aniielkaa
a czemu ty sie za nich wstydzisz? oni sie nie wstydza, ich syn sie nie wstydzi, a ty sie masz wstydzisz? zaakceptuj ich takich jakimi sa albo nie wchodz do tej rodziny starszych ludzi chcesz zmieniac? i uwazasz ze sie nie potrafia ubrac czy wlosow ufarbowac? kurde dzieki tym ludziom masz swojego ukochanego !!! wiec szacun dla nich i martw sie o swoj stroj i swoje wlosy

Gość dokładnieeee
problem z dupy wzięty////////////////

Gość a tak z ciekaowsci Cie zapytam
ile masz lat?