Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biblioteki bez bibliotekarek

Biblioteki bez bibliotekarek

Polecane posty

Gość Biblioteki bez bibliotekarek

Mam taką sprawę. Lubię czytać książki, jak 50% społeczeństwa. Jest jednak pewnien problem. Nie mogę wypozyczać książek erotycznych lub jakichś niemoralnych, albo coś co zaszokuje bibliotekarkę. Przecież to jest bezsensu. Moja koleżanka lubi czytać książki klasyczne, tragedie greckie, ale wstydzi się wypozyczać te książki bo jest to dla bibliotekarki okazja do głupich uwag. Bo w tych czasach nie wolno czytać normalnych książek z klasyki literatury, obecnie czyta się głupoty,m bzdury, sensacje i takie tam brukowce w wydaniu książkowym. Ja więc muszę wypożyczać dla niej te książki bo ona się wstydzi, natomiast ja lubiąca czytać erotyki i coś w tym stylu nie mogę wypozyczać, bo bibliotekarka się gapi na mnie jak na pomyloną wariatkę. No bo te tragedie greckie i te erotyki to nie współgra ze sobą. Moja teza jest taka - zlikwidować bibliotekarki w bibliotekach. Powinno się samemu brać książkę i ją zeskanowywć na swoje konto, coś takiego jak w supermarkecie, gdy się samemu wazy warzywa. Z biblioteki nie można by ukraść książki bo by piszczało w drzwiach, wychodząc. On-line książek mi się nie chce czytać, albo e-booki też mnie nie interesują. Chcę papierowe książki. Ale po co te gapiące się bibliotekarki?!

Gość 3errd
Ależ Ty tępa jesteś. A jak się na ulicy gapią to ok? Matko, to tak jakby się przejmować, że ginekolog Ci się gapi na ****. Bibliotekarka już nie jedną książkę widziała i pewnie nie takie rzeczy ludzie wypozyczają.