Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelllaa

Brzydkich facetów skreślam od razu a jak Wy macie??

Polecane posty

Gość mirelllaa

choćby był najlepszym facetem pod względem charakteru to nie ma u mnie szans,dla mnie wyglad jest na pierwszym miejscu,moze byc drań ale nie mogę się wstydzić faceta przed rodziną czy koleżankami,

Gość popieram bo...
mój sąsiad to bardzo porzadny facet dobry,taktowny miły ale brzydal co niemaria i mam 28 lat a jest sam. Charakterm nic nie znaczy dzisiaj,tylko urodą i pieniedzmi można coś osiagnąc.

Gość sweet about me
podpisuje sie pod tym co napisala autorka. Ja tez nie zwracam uwagi na nieciekawych facetow. Sama jestem atrakcyjna,wiec to logiczne ze chce miec fajnego faceta :o

zastanówcie się co za bzdury wypisujecie, a potem wszystkie takie powierzchowne lalki będą się żalić ze facet je bije, zdradza, albo olewa, ale skoro same chciały pustaka to chyba nie ma ich potem co żałować.

Gość santa marijjjjaaaaaa
z brzydkim facetem wstyd pokazać się na mieście,nie zaimponujesz też koleżankom,nie opadnie im kopara z zadrości, facet musi byc dla mnie jak z obrazka

Gość sweet about me
dokladnie. Fajnie jest sie pochwalic ciachem :D:D wiadomo, charakter jest wazny ale jak ktos nie wyglada to sorry,no chance

wg mnie ważniejsze jest dobrze czuć się z chłopakiem a nie żeby "koleżankom kopara opadła" ...

Gość astridd
blagam was dziewczyny ;-) to co maja zrobic ci brzydcy jak zadna ich nie bedzie chciala ..

Gość zauważcie że większośc
prawiczków to ludzie brzydcy:P

Gość mała mi.........
Będą sami do końca życia:)

a mi się wydaje, że te co piszą że chcą tylko mega ciacha, a brzydali skeslaja, same są niezbyt atrakcyjne i mają mnóstwo kompleksów, albo są kolejną kopią jolanty r.

Gość a my mamy tak
ze skreslamy od razu idiotki, wiec twoje zdanie nikogo nie obchodzi:D

jolanta r jest brzydulą :D pozatym autorka jest płytka i tyle ale niech sie wypowie jaki facet jest brzydki

Daję sobie obciąć obie ręce, nogi, i oba cycki, że to pisze facet na prowo, albo kobieta w typie Rutowicz, z wzrokiem za myślą tęskniącym :)

Gość mała mi.........
Na ogól faceci którzy sa dobrzy mili to prawiczki tym kobietom nie zaimponujecie panowie:)

Gość skreślam facetów brzydkich
oraz: alkoholików Nieppełnosprawnych kryminalistów

oj nie zycze wam zle dziewczyny ale jak bedziecie patrzyly tylko na przystojniakow a nie na ich charakter to zle skonczycie hm ja tez patrze na wyglad ale ma to dla mnie drugozedne znaczenie dla mnie najwazniejsze zeby byla zadbana nie musi byc piekna kobieta wystarczy mi zwykla szara myszka ale dobra nie jakas jedza

Gość To może ja się wypowiem.. .
Otóż jestem kobietą- atrakcyjną, mam w zasadzie wszystko czego potrzeba kobiecie. :) Ale nie w tym rzecz. Ja zwracam uwagę na facetów, którzy mają coś w sobie- nie muszą być chodzącymi ciachami, po prostu musi mnie coś w nich urzec, chciażby uśmiech. :) I charakter jednak jest najważniejszy. Jednak nie potrafiłabym być z osobą, w której nic mnie nie urzekło, nawet gdyby charakter był ok - po prostu nie pociągałby mnie.

do to moze ja sie wypowiem - zgadzam się z Tobą, to co nam się podoba w facetach i jacy mezczyzni nam się podobają to kwestia gustu, moj facet tez nie jestem mega ciachem ale znajduje w nim takie rzeczy ktore mnie urzekają i mysle o to w tym chodzi.

Gość facet i książka
najgorski sa kryminalisci i niepełnosprawni

skreślam facetów brzydkich oraz: alkoholików Nieppełnosprawnych kryminalistów Czyli hazardziści mogą być? I narkomani?

Gość zonaty maz
musucie byc brzydkie bo ladne kobiety maja facetow ktorzy gorzej wygladaja niz onet

Gość malami;;;;
a potem ci piekni panowie, mega ciacha beda obijac piekne buziunie pustym panienkom dziewczyny zastanowcie sie co wy robicie szukajac napakowanych przystojnych babskich bokserow dla mnie facet jak jest ciut ladniejszy od malpy to juz przystojniak a charakter i to cos stalo zawsze na pierwszym miejscu a nie uroda i z brzydkiego kaczatka przy ok kobiecie piekny labadz bedzie

Gość treee
"i z brzydkiego kaczatka przy ok kobiecie piekny labadz bedzie" "Jak kobieta ma łeb na karku to i charakter facetowi wyrobi." po co sie meczyc, jak mozna sobie od razu wziac przystojniaka z super charakterem?