Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem pytam

NFZ ODSZKOOWANIE

Polecane posty

Gość niewiem pytam

Witam.. Mam do Was pytanie.. otóż jakieś 4 lata temu miałam mały wypadek i wypadł mi pierwszy zabą [jedynka!] i pożniej przy leczeniu okazalo sie ze jest martwy i mialam pół sztucznego.. w tym roku zaczelam leczyć się w NFZ i kobieta mi wyjeła to poł sztucznego i sie okazalao że mam próchnice w tym zębie gdyż był za bardzo rozwiercony.. zaczeła mi leczyc inne zeby gdzie usunela mi częsc widoczna zeba natomiast korzen pozostal.. i poszlam prywatnie go wyrwac[i zapytac czyh mozna go wyleczyc-niestety nie] i gdy znow do niej poszlam [NFZ] to krzyczala na mnie ze chodze prywatnie wyrywac zeby a ona najgorsza robote ma itp ;/ i ze ona mnie leczyc nie bedzie!! AHA... więc zaczelam chodzic prywatnie i zrobila mi takiego wkladanego zeba zxa 300 zloty :) .. a ta z NFZ gadala ze najmniejszy koszt jest to 1000-3000 złoty!!!! oczywiscie u niej prywatnie.. no ale mam 17 lat i nie bede przeciez cale zycie chodzic z wkladanym zebem wiec dowiedzialam sie ze jest mozliwosc ''szczepu'' tylko ze to kosztuje 3 tysiace i ze to jest na srube itd. ale ostatnio dowiedzialam sie ze za 4 pierwsze zeby dostaje sie pieniadze [odszkodowanie] czy to prawda czy ktos jest w stanie mi odpowiedziec??

Gość niewiem pytam
pomoże ktoś :(?