Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olamakotaipsa

Farbowanie

Polecane posty

Gość olamakotaipsa

Hej , dzisiaj skończyłam 17 lat i z tego powodu chce pierwszy raz zafarbować włosy ;) na korzenny brąz , mam takie pytanie odnośnie tego : Jaki kolor wyjdzie mi od razu po farbowaniu ? Moja koleżanka gdy pierwszy raz farbowała na czekoladowy brąz wyszedł jej czarny , jak będzie z korzennym ? Mam włosy koloru ciemnego brązu ;)

hmmm skoro masz ciemne włosy to po co chesz na ciemno farbować? chodzi o inny odcień? Wydaje mi się że nie będzie zbytniej różnicy,no chyba że mylę ten "korzenny brąz" z innym brązem ;P

Gość a1
wyjdzie ci prawie czarny, pozniej sie splucze

Gość olamakotaipsa
No właśnie , chce zmienic odcień , narazie mam taki ...ja wiem..poszarzały brąz a chce żeby był on ciemniejszy i widać było że jest to brąz

Gość olamakotaipsa
no a ten , mam farbe na 24 zmycia , jest szansa że mi się kolor zmyje ?

Gość olamakotaipsa
a całkowicie ? P.S Bardzo dziękuje za odpowiedzi ;) Uczulona na głupotę jesteś boska ;)

kochana nie przechwalaj bo jeszcze uwierzę :P a tak poważnie to może spróbuj najpierw z szamponem,jak Ci się kolor spodaba to kup sobie farbę. Szampon spiera się,zazwyczaj,po x myciach, natomiast farba spiera się stopniowo,kolor okropnie blaknie i są odrosty które nie wyglądaja apetycznie.