Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIBELOTKA zobacz czasem

PLAY

Polecane posty

Skuchajcie..znacie strone z ktorej moge wyslac sms-a do play-a??? Weszlam na playmobile i jak daje na funkcje "Bramka sms/mms" to pisze,ze wystapil blad..moze znacie jakas inna strone z ktorej moge wyslac do play-a????

no dużo ma :P pisz normalnie ! a po karte do fona nie łaska skoczyć ? co ?? za darmoche by się chciało ????

Gość pomarańczowa suczka
ja mogę dać się wydymać za darmo :classic_cool:

""a po karte do fona nie łaska skoczyć ? co ?? za darmoche by się chciało ????"" hahaha:P Po prostu chce strone z ktorej moge wyslac sms-y do play-a!!!! Nie rozumiesz mojego pytania??? Po co tak atakujesz? Bronisz sie atakiem czy po prostu masz taki parszywy charakter i w realu jestes szara myszka a w wirt.pokazujesz swoje rozki?:P:P:P Stawiam na druga opcje:P hehehe....gdzie sie rodza tacy ludzie jak Ty?:P:P:P

:( pogódźmy się :) możesz wpisać w google "sms do play i sobie znajdziesz na bank :)

....pasuje??:P haha przeciez wiem co to jest GOOGLE ale wyskakuja mi strony z ktorych MOZNA wyslac sms-a do play-a a jak chce wyslac to/..... zonk:O:P Ogolnie to play jest najgorsza siecia jaka istnieje w pl:P

hehehe sorki za literówki Juz wiem wszystko.....nie ma zadnej strony z ktorej moge wyslac sms-a do play-a bo zadna bramka nie ma takiej uslugi! Jest tylko na playmobile.pl ale trzeba miec nr.w play-u!!! Masakra jakas:P

........taaaaaak jak piszesz "mało ale zawsze" ale...ja chce wiecej:P Wole pisac sms-y z kompa bo szybciej mi to idzie niz z tel.:P Navigator.....jak to jest mozliwe,ze piszesz i piszesz na forum a masz ciagle zero postow? Weszlam na Twoj nick...tak z ciekawosci:D