Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alonuszkaa

pomocy!

Polecane posty

Gość alonuszkaa

cześć dziewczyny. mam pewien problem..otóż spotykam się z pewnym chłopakiem już od jakiegoś miesiąca, a on nawet nie próbował mnie za rękę chwycić. tzn nie chodzi mi o to żeby się na mnie rzucił tylko..no wiecie o co mi chodzi.:P chciałabym żeby pokazał, że mu chodź trochę zależy. może ja jestem w gorącej wodzie kąpana ale szczerze mówiąc trochę mnie to denerwuje. jak rozmawiamy ze sobą na gadu to posyła buziaczki, czasami napisze mi coś miłego typu "kocie, miśku" itp. kiedyś mu to powiedział i wtedy mi odpisał ze jest nieśmiały..no ale skoro tak na gadu pisze to czemu nie może podobnie się zachowywać ?? nie mam pojęcia co o tym myśleć, pewnie połowa z Was będzie się ze mnie naśmiewać albo myśleć ze jestem zdesperowana.:P proszę Was pomóżcie mi bo nie wiem co robić!

to może sama go złap za rączkę? to nie takie straszne jak kobieta podejmuje inicjatywę ;)

Gość alonuszkaa
też nad tym myślałam ale boje się, że go tym do siebie zrażę..;p albo się "spłoszy".

Gość alonuszkaa
" bo ja to wiecie, jak mi się ktoś podoba, to nie mam oporów, żeby mu to pokazać, np. poprzez ssanie i połykanie " nie wiem kto to napisał ale jesteś ohydny/a

Gość aalonuszkaa
a może on mnie nie chce pocałować, bo boi się, ze przeskoczą na niego moje pchły? :classic_cool: