Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaDziewczynaSwojegoByłego

Podam ex chłopaka do sądu

Polecane posty

Witajcie.Mam pewien duzy problem:(Pracowałam rok w Niemczech jako opiekunka osób straszych.Zerwałam z chłopakiem w tym czasie.On zaczął opowiadac okropne glupoty wszystkim,ze pracuje w burdelu.Nawet zdjecia pokazywał znajomym.Fotomontaz oczywiscie.Przez rok zarobiłam troszkę pieniedzy,kupiłam sobie samochód i wiele innych rzeczy, a on gada wszystkim,ze to z prostytucji

starszych:)

Mieszkam w małej miejscowosci, a on gada takie głupoty.Wyjechałam zeby spłacic rodzicom długi.Przez rok czasu mieszkałam u obcych ludzi,prawie nie wychodziłam w domu.A ta swinia takie glupoty opowiada

I to własnie zrobie.

Na co czekasz? A dotego odszkodowanie np 500.000tys! Wejz kilka osob jako swiadkow . Sprawe masz wygrana a kasy jak niechcesz brac to wplac np na Dom Dziecka. Pozdr

Gość Samanthe
i jeszcze o kilka innych rzeczy, dobry adwokat Ci pomoże. ;d musisz znaleźć świadków, zbierz dowody rzeczowe(zapisz te zdjęcia z fotomontażem) trzeba będzie udowodnić, że zdjęcia przerobił właśnie on(bo możliwe, że ktoś inny mu podesłał i przez to rozesłał plote, wtedy bez sensu wniesiesz oskarżenie przeciw niewłasciwej osobie) można sprawdzić, kto wrzucił fote w net, jeśli jest rozesłana przez e-mail(wtedy widać IP, można się zorientować z jakiej sieci jest osoba, przez konnekt/skype można sprawdzić IP chlopaka) zrób własne śledztwo: przesłuchaj świadków, poszukaj poszlak, dowodów, zbierz zeznania(najlepiej zdobądź je drogą e-mail, lub gg wtedy będziesz mieć od razu zapis zeznań, a na koniec rozmowy zapytaj, czy osoba zgodzi się zeznawać w sądzie)

Gość mimo wszystkoooooooo
bedzie ci trudno wygrac sprawe a o 500 tys. zlotych odszkodowania to mozesz zapomniec!