Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FredziaEdzia

Figura

Polecane posty

Witam! Może ktoś ma taki sam problem jak ja...mianowicie niby jestem super szczupła ale...nikt by mi nie uwierzył, że mam w pasie 84 cm. ponieważ - ogólnie noszę rozmiar s. Mam bardzo szczupłe uda, małe pośladki, duży biust, wcięcie w tali. Tyle że ja wciągam ten brzuch i naprawdę wyglądam na szczupłą osobę. Moje pytanie brzmi...JAK POZBYC SIE TEGO STRASZNIE WIELKIEGO BRZUCHA? jak go nie wciągam to wyglądam na 7 miesiąc ciąży! Odchudzałam sie już nie raz, ale chudły mi piersi, twarz, uda... a brzuch tylko 2 centymery...co zrobić, żeby schudnął tylko brzuch? Może ktoś poradził sobie z problemem który mam? Z góry dziękuję za rady.

Gość cxzzxcxczxczzxc
Ja jestem niska i chuda a w pasie 67. :O

Gość fdfdsfds
ile wazysz i ile masz wzrostu , to doradze ci czy masz dobra wage

Gość góra za dwa dni
masz męski typ otyłości - najbardziej obciążający układ krążenia chyba tylko ćwiczenia...

podajcie mi jakie cwiczenia powinnam wykonywać i czy to naprawde ma sens? Już od dawna ćwiczę brzuszki ale nie ma żadnych rezultatów. Czy mogę mieć już otyłość brzuszna?

Gość asdgmnbvcwerty
wpisz sobie w youtube'ie 8 minutes abs do tego zwykle brzuszki ale nie takie ze sie calkowicie podnoisusz, przez minimum 10 minut powodzenia

Gość seksowna ponętna Joleczka
Chętnym Panom prześlę moje nagie fotki. Prześlę również fotki na życzenie, opisz w jakiej pozycji chcesz fotkę 👄 a może jakieś pończoszki, szpileczki, stringi, koronki 👄 Zapraszam i proszę o adresy mailowe.

Gość uikz
nie masz otyłosci , nadwagi . Taka twoja uroda . 50 kg to dobra waga przy twoim wzroscie . Mozesz robic cwiczenia na brzuch jesli chcesz

Niby taka moja uroda, ale czuje sie fatalnie! w zyciu przy takim brzuchu nie zdecyduje sie na dwuczesciowy strój. nie wiem co robic..plaskiego brzucha pewnie nigdy nie bede miala ale odchudzjąc sie plus cwiczac dalej chudne wszedzie ale nie w brzuchu!!!

Gość llpp
84cm w talii i super szczupla?? Niemozliwe.

Gość wypisz wymaluj ja
mam to samo, 160 i 52 kg, biust a nawet aa, i ten mega wielki brzuchol, zwlaszcza w gornej czesci brzuszki tu niewiele zdzialaja bo wyrabiaja miesnie pod tluszcze (ja mam tluszcz) na razie zgodnie z zaleceniem trenera cwicze aeroby, spada rzeczywiscie, ale nie tylko brzuch uparlam sie jednak ze go "wytopie", jak bede za chuda, trzeba bedzie zmow przytyc, co robic ani weider ani abs nie pomogly

Mozliwe...jak powiedzialam kolezanką ile mam w pasie to wywalily wielkie galy...ale faktem jest ze ja wciagam brzuch!!! normalnie wygladam strasznie!!!!

Gość uikz
prawidłowa waga przy twojej masie to 45-50 kg . Mozesz spokojnie schudnac 5 kg . Byc moze nie bedziesz miala 60 cm w pasie , ale z pewnoscia 10 cm ci ubedzie . Nie masz innego wyboru .

Gość uikz
niektore dziewczyny z mojej klasy mialy po 165-170 cm wzrostu i wazyly 52 kg . ty masz 10 cm mniej i wazysz 50 kg . Wszystkie kilogramy dodatkowe ida ci na brzuch .

Gość uikz
pozbadz sie 5 kg . Zobacz ile ci sie zmieni waga . JEsli nadal bedziesz miala powyzej 80 cm w pasie to odchudzanie nic nie da . Nawet majac 75 cm w pasie bedziesz czula duza poprawe i twopje samopoczucie sie polepszy .

Gość uikz
prawidłowy obwod w pasie to 60 -75 cm .