Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wde

Teść kupił mojemu dziecku gorszą zabawke!!!

Polecane posty

Gość wde

Ojciec mojego męża jest głupi:( Wziął moją córeczke i syna siostry mojego męża do sklepu z zabawkami. Zabawka mojej córeczki wynosiła 30 złotych, tamten wnuk dostał prezent za 70 złotych.

Gość góra za dwa dni
i oczywiście czekasz teraz na oburzone głosy po twojej wspaniałej prowo?

Gość wde
Niestety to nie provo Moja córka została gorzej potraktowana niż inne dziecko. Musiałam się gdzieś wyżalić:(

Gość ale,ale,ale
Liczy się gest, nie cena...

oj joj joj ale sie narobiło gorzej to przeżywasz niż twoje dziecko uważaj bo jeszcze na twojej psychice sie to odbije kobieto, trochę rozumu

A może teść zrobił tak, że powiedział dziecioml, żeby wybrały sobie to, co im się podoba :O Może po moich słowach idz do swojej córki i powiedz jej, że jest Ci źle, bo za mało wysępiła? :D

Gość wde
Za karę nie obciągnę dzisiaj teściowi, chociaż mnie ciągnie do jego pały

Gość aleamanda
tofaktykoabijskabańca

Gość wde
Nawet gdyby dzieci sobie wybrały prezenty to mój teść jako dziadek powinien wnuczce jeszcze coś do kupić. W końcu jemu by to nie sprawiło różnicy, a tak moja córeczka dostała mniej niż jej kuzyn. Jak byście się poczuły na moim miejscu. Sytuacja gdzie wasze dziecko zostało gorzej potraktowane:(

Gość Gangbang Miszczu
Mogę wjechać Ci na chatę z siedmioma kumplami i zalać ryj ośmioma strumieniami parującej spermy :) Zainteresowana, suko? :classic_cool:

Gość kobieto, śmieszna jesteś

Dla Was to się wydaje śmieszne! Dla mnie nie! Niestety na tej zabawce była cena, na drugiej też. I poczułam się niezręcznie, chciałam teściowi zwrócić uwage ale nie wiedziałam nawet jak:(

Weź daj spokój kobieto!!!Ty jesteś jakaś inna o co ty się czepiasz,może dziecko miało wolny wybór?!Wybrało taką zabawkę,a tamto inną!!!Ku*wa co za baba po*ebana!!!Współczuję Twojemu facetowi o ile masz takiego!!!

Gość dziewczyno, odpuść sobie
Nie nakręcaj się tak - to tylko zabawka... Dzisiaj jedno dziecko dostało droższą, następnym razem może być na odwrót. Nie cena jest ważna, ważniejsza była wyprawa z dziadkiem do sklepu! Nie rób z igły widły!!!

Mój mąż też jest zdziwiony! Teść akurat chciał tam pójdź sam z dziećmi! Nawet żałuje że ja tam nie poszłam, pomogłabym swojej córce wybrać coś lepszego:(

Jesteś materialistką i tyle!Weź najlepiej wyzwij teścia itp a co sobie będziesz żałować?!Przecież Twoje dziecko zostało potwornie skrzywdzone,bo dostało zabawkę tańszą!A nie liczy się dla Ciebie to,że wogóle coś dostało?!

Gość a ja chyba powinnam pobić
teściową!!! :D :D :D Mnie upiekła tylko babkę z konfiturami, a drugiej synowej babkę, sernik i jeszcze kawał pieczeni jej dała ...

Gość nie pomyślałaś ,że może
teśc zaproponował wnukom aby wybrały sobie same zabawkę jaką chcą ?

Nie jestem materialistką! Po prostu zawsze uważałam że jak się bierze dzieci czy wnuki do sklepu to kupuje im się jednakowe prezenty. Pytałam się teraz córki czy sama sobie wybrała tego pluszaka. Powiedziała mi że nie, że nawet sama nie wiedziała którą zabawke wybrać. Więc wybrał jej dziadek:(

Gość elwirra
Robisz problem z niczego ! dziecko dostało zabawkę ? dostało ! Jak taka dorosła kobieta może zazdrościc droższej zabawki temu drugiemu wnukowi ?

Ja nie mówie tego z zazdrości! Mój mąż uważa tak samo jak ja, że skoro jego ojciec kupił jednemu dziecku prezent za 70 złotych to dla drugiego dzieciaka powinien wynaleźć prezent w tej samej cenie.

Najlepiej idz do tescia oddaj mu ten prezent obraz sie na niego i po klopocie:D Jestes CHORA!

Oddać zabawke to może głupi pomysł?:( Ale wspomnieć coś teściowi na ten temat może by nie zaszkodziło:(

Gość to wspomnij
nie krępuj się. i napisz nam potem co powiedział.

Gość 1821
o matko twoja córka nie była zdecydowana co chce to dziadek wybrał za nią nie zwracając w ogóle uwagi na ceny....a z jakiej racji twoja córka miała dostać dwa prezenty?...to matka tamtego chłopca mogłaby miec tez pretensje ze on dostał jedna zabawke a twoja córka dwie....widoczniej tamten wnuk był bardziej obrotny niz twokja córka i wiedział co wybrać...a ze ty masz córkę oferme to wybrał za nią dziadek...