Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapkazdzemem

Niejasna sytuacja...

Polecane posty

Gość kanapkazdzemem

Witam. Mam duży problem, z którym nie potrafię sobie poradzić. Tomka znam od wakacji. Spotkaliśmy się pierwszy raz na uczelni. Zbyt dużo ze sobą nie rozmawialiśmy, ale dużo się mu przyglądałam i doszłam do wniosku, że chyba chodziłam z nim na warsztaty. Udało mi się zdobyć jego telefon i spytałam się czy to nie on bywał na warsztatach. Nie myliłam się. Od tego czasu mamy ze sobą kontakt, głównie przez skype. Spotykamy się raz na jakiś czas. Jestem pewna, że się w nim zakochałam. A on wie, że mi się podoba, ponieważ dowiedział się tego od pewnej wspólnej koleżanki z uczelni, której niestety się wygałam. Myślałam, że może w ten sposób, kiedy on już wie, za jakiś czas będziemy razem. Jednak nie, ale nie odrzucił mnie, jest wręcz nawet dużo milszy. Problemem jest jednak jego przyjaciółka od lat. Byli ze sobą jakiś czas, ale on doszedł do wniosku, że jej nie kocha. Mimo to spędzają ze sobą bardzo dużo czasu razem. Jego przyjaciółka jest bardzo zazdrosna i kiedy wczoraj spotkałam paczkę Tomka, gdzie była też jego przjaciółka, to nie chciała mi podać ręki. Boję się, że oni do siebie wrócą. Jestem całkowicie wyczerpana psychicznie. Nie mam siły już na takie zabawy. Myślę o tym, aby spotkać się z Tomkiem i zapytać się go wprost czy jest on z tą dziewczyną i czy - jeśli nie jest z nią - mam u niego jakiekolwiek szanse. Bardzo proszę o pomoc!

Gość ssnssksnsnksnsknss
spytaj świat należy do odważnych będziesz miała czarno na białym co i jak

Gość herbataowocowa
Rozmowa w cztery oczy pomoże..