Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enar

Prawdopodobne?

Polecane posty

Gość Enar

Witam, Mam pewien problem, chciałabym się poradzić. Otóż W środę miałam ostatni dzień krwawienia, średnio mój cykl ma 28-29 dni, a miesiączka trwa 5. Dzisiaj w nocy uprawiałam petting z moim facetem, cóż trochę mnie poniosło i pozwoliłam mu trochę we mnie „wejść trochę ponieważ „zanużył „jedynie na głębokość żołądzia( nie wiem chyba byłam spięta ponieważ po prostu mnie bolało), generalnie mówiąc nawet chyba nie zbyt poczuł że tam jest ale pieściłam go ręką i dostał wytrysk, natychmiast oczywiście przerwaliśmy. Wiem, to skrajnie nieodpowiedzialne, i to pytanie może wydać się głupie ale patrząc po tytule wątku jest tutaj idealne, czy jest jakaś duża możliwość zajścia w ciąże?

Zawsze jest mozliwosc. Plemniki potrafia przetrwac w dogodnych warunkach i czekac na jajeczko nawet 7 dni. Z tego co piszesz bylas w 7 dniu cyklu a wiec jest mozliwosc nawet spora ze zaszlas. Nie stresuj sie i nie mysl o ciazy ( stres opoznia @) i jezeli w dniu kiedy powinna przyjsc @ nie bedzie krwawienia zrob test sikany , mozesz tez zrobic bete ktora daje stu procentowy wynik pozytywny lub negatywny. Dla pewnosci mozesz powtorzyc bete po tygodniu i jezeli nadal bedzie negatywna ( poziom ponizej 5mlU/ml oznacza brak ciazy) mozesz odetchnac jezeli wzrosnie oznacza ciaze ( poziom powyzej 5mlU/ml). Mam nadzieje ze troche pomoglam i wszystko bedzie ok. Buzka