Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Kill Yourself CZWARTY BAN

elo, z melanżu wróciłem dopiero teraz

Polecane posty

niezalogowana-ja w zasadzie też słucham wszystkiego, bo jak jest dobry klimacik i spoko ludzie to nawet z disco polo można zrobić sobie zwałe :P ale ogólnie to na co dzień nie słucham wszystkiego, jakoś od zawsze lubiłam hh, raggae i techno (czy tam trance, czy jak się to nazywa, bo już chyba techno się na to nie mówi :P:D)

u mnie teraz leci to: http://www.youtube.com/watch?v=C7uTJGahZ5Y&playnext_from=TL&videos=FydbxBEYPm4 Włączyć na maksa basik, wypić piwko, szykować się na imprezę i dostaje się takiego kopa przy tej muzyce, że ja wymiękam :D chciałabym pójść kiedyś do klubu Qlimax. Chociaż raz przeżyć to na żywo :D

Prawdę powiedziawszy to póki co relaksuje się nie robiąc nic. Sporo zmian mnie czeka w najbliższej przyszłości i nie mam zielonego pojęcia kiedy wybiorę się na jakąś imprezę. Prędzej do koleżanki na jakieś pogaduchy się wybiorę. Ja już trochę się w życiu naimprezowałam :D Teraz to mogłabym wyjść sobie raz na 3 miesiące na koncert (np. Hemp Gru) albo pojechać gdzieś za granicę na występ jakiegoś DJ (chociażby Tiesto) czy dobrej gwiazdy na skalę światową (którą lubię). Zawsze chciałam mieć na koncie koncerty, które bym pamiętała do końca życia. Dlatego póki co to raczej nigdzie się nie wybieram. Coś czuję, że najprędzej w wakacje gdzieś się konkretnie wybiorę. Bo na urlop nie mam co liczyć (własny interes), więc może na weekend wyjadę właśnie do Qlimaxu. Planuję zrobić facetowi niespodzianke i załatwić taki wyjazd "za jego plecami" z jego znajomymi. Ale czy wypali, to się okaże :D

Nie poległam :D i nie zanosi się na tak owy czyn :D dopiero pierwsze piwo piję - wolno mi idzie picie alkoholu. Kiedyś to na szybciocha ze znajomymi pod klubem butelki się opróżniało. Teraz to nic mnie nie goni, więc na spokojnie sobie piję :D