niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 to Ty, Żonko, humanistką jesteś :D Ja to bardziej umysł ścisły - matma, chemia, te sprawy ;) Chociaż nie czuję się ułomna z języka polskiego czy angielskiego (z ang. maturę rozszerzoną pyknęłam). Ale z historii to jestem LEWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Nie masz kamerki internetowej albo wmontowanego aparatu w lapku? A telefon? Wykombinuj coś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 fazerzy :D zaraz sobie chyba też coś wypiję, bo aż się czuję wyobcowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ja właśnie całe liceum miałam problemy z matmą, fizą i chemią ;p dla mnie każdy kto to czai jest mistrzem, bez kitu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Co dobrego wzięłaś do picia? :D u mnie w szafie stoi kukułka (własnej roboty, hihi) i jakaś ruska wódka. Z tym, że wódki nie lubię.. a kukułkę to na wyjątkowe okazje piję. No i piwko na mnie czeka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 kukułka jest boska! I do tego słodziutka a ja uwielbiam słodycze ;) taka własnej roboty rozwala scene :) a ja póki co nic nie piję, bo w barku same masakryczne trunki a ja mam ewentualnie ochotę na bro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie no, nie mam fizycznie jak fotki zrobić:) nie ma fotki:PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Matmę trzeba rozumieć od podstaw. Jak w podstawach ma się zaległości, to dalej ciężko ją zrozumieć. Powiedzmy, że podobnie jest z chemią. A za fizyką średnio przepadam. Może dlatego, że miałam kiepskich nauczycieli w gimnazjum i liceum... Nie mam opanowanych podstaw, stąd to moje zniesmaczenie tym przedmiotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 yo yo :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, to teraz odwaliłeś manianę :D najpierw nas podkręciłeś na fotkę, a teraz dupa blada? Ja się tak nie bawię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 yo yo - znam to - nad morzem tak szprechają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 pewnie już się chłopak tak upił, że mu się za bardzo ręka trzęsie :D zrób samowyzwalaczem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ja się tak nauczyłam odkąd mieszkam w Toruniu :D nie potrafię już żyć bez "yo" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie mam aparatu:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 A telefon? :D nie uwierzę w bajkę pt: nie mam telefonu z aparatem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no mam tel z aparatem, ale nie mam kabla USB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 a tu Camp odpisuje-no ale nie mam telefonu z aparatem :D wszytsko jest możliwe, jak mi się mój zepsuł, miałam nokie 3310 przez pare dni, może Camp też tak ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 haha :D inteligentny Jesteś ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 No to lipton :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 mam fołto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Ha!!!!!!!!!! Ma zdjęcie! :D dla Campa nie ma rzeczy niemożliwych? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 widzisz, chcieć znaczy móc, nawet bez kabla usb można wrzucić fotkę na kompa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no właśnie:) mam na telefonie:p nie mam jak na komp dać:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 hahaha Jesteś zajebisty! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no, a wiesz jak wygląda swastyka?? to ja to mam na cycku, i znacie ten widok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Cześć Camp :) i reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ale my chcemy zobaczyć Ciebie i Twojego cycka :D a jak masz to nawet dwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Dokładnie, chcemy Twojego CYCA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Cycu Ty :D Siemanooo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no ale nia da się:D no nie zrobię ctr plus C i nie wkleje ze z telefonu do kompa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach