żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 niezalogowana a ja mam coś dla Ciebie :D w zamian za Twoją fotę :D zaraz Ci wyślę na maila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, to efekt uboczny :D ja teraz na Twoje foto czekam z niecierpliwością :D Żonko, ciekawe co Ty mi wyślesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nieyalogowana daj mi swe GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Żonko, haha :D widzę, że ostra biba była :D tak imprezują RASOWI imprezowicze! yeeee! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ale jaka wódka :D jakieś weselne, jakieś śląskie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, nie napiszę tutaj n a forum swojego gadu z wiadomych względów. Jeszcze ktoś dla jaj zacznie mi wyspisywać różne rzeczy i padaka będzie. Mamy kontakt mailowy, si? Si! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 a ten jak się napalił :D nawet ode mnie fotki nie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nieyalogowana, no dawaj mi na mail GG a pryzjmuje każde fołto byle erotyczne, maila mam takiego: jarnuszkiewiczm@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Żonko, wódka to wódka - procenty porównywalne :D Aż dostałam gęsiej skórki na samą myśl, że miałabym wypić kilka kieliszków czystej. Osobiście mogę drinka wypić :D Kiedyś byłam na parapetówie, gdzie właściciele robi gościom tylko i wyłącznie drinki - mieli swoje przepisy. Super sprawa. Otwierasz lodówkę, a tam z 50 szklanek z różnymi drinkami :D stwierdziłam, że jak będę kiedyś robić parapetówę u siebie, to tak samo zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Jedyne moje erotyczne zdjęcia jakie są na tej Ziemi posiada mój facet w postaci albumu :D osobiście ich nie posiadam, bo dla mnie są zbędne :D Camp, a dasz swoje foto? Bo nic nie napisałeś na ten temat? :P nie bądź taaaaki... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Wymieniacie się fotkami ? ja tez chcę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 camp mawiał już że cyc za cyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp najpierw mawiał, że wyśle zdjęcie :D a dopiero po fakcie postawił takie ultimatum :D więc się nie liczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no to ślij mi swe GG :D wtedy pomyślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, ciekawe jak wyglądasz ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no a jak mam wyglądać?? spokojnie, bez nerwów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 pamiętaj żeby mi też :D niezalogowana-ja zrobię taką parapetówkę jak będę na swoim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Jestem spokojna :D i ciekawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp pamiętaj-masz czas do jutra :D kup se cyfrówkę, albo kabel usb no nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Naprawdę wysłał byś swoje zdjęcie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ty, camp, a mnie ciągle intrygje czy ty jesteś przystojny :D witam campa i niezalogowaną, bo pare dni temu mielismy okzje pogadac chwile :D aleee jestem pijana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 a wy lepiej ćwiczcie cycuchy, bo jak ich nie zobacze, to nie poślę mego cycka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nrozwieję wasze wątpliwości: nie, nie jestem przystojny, nie jestem ładny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, łap maila :D Witam morelową :D o czym ciekawym rozmawiałyśmy? Coś kojarzę, ale jestem zbyt naprocentowana, by pamiętac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Ja bym wolała zobaczyć Ciebie :) wszystkie cyce są jednakowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Żona, mam nadzieję, że zaprosisz na swoją parapetówę znajomych z kafeeee :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 haha jak dożyjemy to tak :D bo w niedzielę mam zamiar dać czadu, faza na sto sposobów :D jedziemy ekipą całym busem na imprezę, mamy wszytsko co potrzebne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 kurde, nieźle :D busem jechać na imprezę? :D to w ile osób się wybieracie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach