niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ---to ja--- siemasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 A masz lapka czy stacjonarny komputer? Bo może przez bluetootha dałoby radę? U mnie tak można :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ale czy Ty nie czaisz, że jak kobieta się uprze, to nic nie zdziałasz? :D dajemy Ci czas do jutra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no mam peceta na pól pokoju( to nie lap) ale no ok, może jakoś podziałam z tym cyckiem, ale ja chhce wasze też:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 a przaz blucza to nie da się , nie mam na stacu blucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 hoho pojechałeś :D akcje hosting zdjęć ogłaszam za otwartą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ja chcę wasze zdjęcia, waszych uroków, a dam swoje:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ale ja nie mam dziary na cycku, ha! ;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Kurde, jakie warunki postawił Camp :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 cwaniak jeden, no ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no nie masz dziary NA cycku, ale masz cycka:) sam cycek mi starczy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 HAHAHA :D Camp, znalazłam idealne zdjęcie dla naszej pijackiej atmosfery :D zaraz Ci wyślę na maila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie wątpię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Ale obiecaj, że Ty również wyślesz swoje ;> :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 mi też, mi też! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 dajcie fołto:D zawsze miło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Żonko, Tobie też wyślę :D będziesz wiedziała o co chodzi z tą atmosferą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 cyc za cyc:p wasze cycuszki za mego cycka:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, co się nie witasz ze mną :) wiem, wiem, nie podbijałam tematu i dlatego :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 zapewne :D jak ja Ci dam cyc za cyc... :D:D:D nie ma tak dobrze w polsce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 niezalogowana, to ty na tym foto:O łooo ale żeś lasenca!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp padłam z tym cycem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, ironia czy serio serio? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 łaaaaaa, a kto ma takie ładne szyjki? :D pojechałaś z zdjęciem po całości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ---to ja--- a niezalogowana, tam nie miało być skrzywa, tak mi kafe odczytało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ale żeś jest laska:D, wiesz co bym z Toba zrobił:) no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 :D urodziny kumpla :D ostro było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no mi też tak odczytuje jak chcę zrobić minkę "szok" to wychodzi "skrzyw" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, zawstydziłam się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ej no! nie pobudzaj mnie przed spaniem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach