żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 zawsze jeździmy busem :D ja i najbliższe ziomki, zazwyczaj jest nas 7-8 osób ale musimy mieć dobry klimacik po drodze bo jeździmy b.daleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 kto posłucha ze mną Molesty? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ja mogę :D a paktofonikę lubisz? :D daj no nutkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 camp najebany jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 no ej, na Paktofonice się wychowaliśmy bo przypuszczam, że Ty też ;) czekaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 a ja sobie tego teraz słucham :P http://www.youtube.com/watch?v=iPY-dd0yJf8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morela morelowa jak cholera 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 o czym gadalismy? wkurwiaismy sie ze topici kasuja ;] camp, skromniasty yhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Żonko, wysłucham i dam Ci moją ulubioną piosenkę Paktofoniki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 PFK znam wszystkie na pamięć, rzuć tylko tytuł a przesłucham sobie w głowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4SLqiO_2WEY&playnext_from=TL&videos=OP744jXHfG4 tekst zajebisty! szkoda, że nie wybrałam się na ich pożegnalny koncert... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp, Dobranoc :) dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 muza Eminema jo? Niezłe połączenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 ---to ja--- dobranoc :) do jutra być może ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Bardzo fajnie im to wyszło. http://www.youtube.com/watch?v=2LwK8W0f3-E&playnext_from=TL&videos=o3XG7kdFX94 wiecie o czym mowa w tej piosence? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 o naszym kraju, którego nie cierpię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Bingo! A czemu nie lubisz PL? Powiem Ci, że byłam swego czasu za granicą. Pracę miałam świetną, a i tak niemiłosiernie tęskniłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 bo jest 100 lat za murzynami, we wszystkim jesteśmy najgorsi, wszędzie się z nas śmieją, jest bieda, nie ma pracy i tak dalej...Jakie gorzkie żale :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 No nie jest łatwo.. Racja. Mogłam zostać w Anglii i żyć naprawdę na poziomie. Ale kurde.. nie mogłabym na stałe wyjechać z Polski. Serce by mi chyba pękło. Za dużo wspomnień, rodzina, znajomi.. Dlatego zaczęłam w Polsce kombinować tak, żeby żyło mi się ponad przeciętnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Ja mogłam teraz wyjechać na rok do Londynu, bo mam tam znajomą, którą co jakiś czas odwiedzam ale nie mogę zostawić tych moich głąbów, z którymi przeżyłam już tyle faz, rodziny... poza tym mam tu zajebistą pracę no i studia zaczęte więc... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Camp zaliczył zgona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 No więc właśnie :D Poza tym hmm... Nie ma kraju na świecie, z którego ktoś by się nie śmiał. A Camp to już nie będzie się udzielał tu na kafeeee? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 chyba poległ :P ja sobie jeszcze obejrzę bajkę i też się kładę, choć pwenie nie zasnę bo spałam od 9 rano do 19 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Co Ty gadasz :D Ja wstałam o 12:00 i miałam wyrzuty sumienia :D Ja też niedługo będę uciekała.. Piwko dokończę, włączę jakiś film i pewnie szybko usnę. Bo robię się ciut śpiąca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Ty no ja byłam na nocce od 20 do 8 rano, wróciłam do domu i od razu poległam... obudziłam się o 19 i tak o to siedzę tu i piszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 No to jesteś usprawiedliwiona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla Campa Napisano Kwiecień 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Nie podrywać mi tu Campa zarządzam! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 okej, ja pomału śmigam. Jeszcze wskoczę do wanny, obejrzę Spongeboba :D i zawijam spać. Trzymaj się niezalogowana, jutro tu zajrzę, mam nadzieję, że będziesz Ty i skacowany Camp :D Buźka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezalogowana kafeterianka 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Ja też się zawijam z tematu ;) Dobrej nocy życzę i do zgadania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona Tytanowego Janusza 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 dobry, jak tam, wyświęciliście już jajka (oczywiście na kacu)? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach