Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The truth is out theere

Rano kiedy jade autobusem widze jakie jestescie brzydkie

Polecane posty

Szczegolnie ostatnio kiedy zrobila sie taka piekna pogoda a slonce ostro swieci. To intensywne poranne swiatlo uwidacznia wasze prawdziwe oblicze dziewczyny. Macie jakies takie chropowate te geby (zupelnie inne niz na zdjeciach z naszej klasy :D ), nawet pod tuszem te kratery stercza, 80 % z was miala chyba mocny tradzik w dziecinstwie. Gdzie to delikatne kobiece cialo?? Pelno mankamentow na kazdym kroku. Rzadkie rzesy, pomalowane czyms brwi (wlosow w nich brak :D ), male podpuchniete oczy.. No i ta bladosc mnie po prostu rozwala, ta trupia bladosc i obrzydliwa cera (szczegolnie widoczna wlasnie kolo 7 rano przy takim intensywnym sloncu) Porazka..

Gość
Dokładnie a nie krytykujesz innych w taki sposób

Serio. juz wolalbym wydupczyc kumpla. Ale nie dlatego ze jestem pedziem tylko dlatego ze on ma chyba lepsze cialo i cere niz 90 % z was :o

Gość Ale wy jestescie madre
Gosc pisze ze 99 prconet z was to pasztety to wedlug was znaczy to tylko ze zadna go nie chce. bhehehehehehhehehe

Gość grgtrgtghtrgtg
nieudacznik którego nie stac na samochód;)

Gość karoolek...................x
a to ciekawe ja tam widzuje same piekne kobiety , jak jade autem to głowa mi lata ze hej!!! a urzedach , lokalach itd. są naprawde ładne kobiety ...

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A ile smierdzących i zaniedbanych kolesi jeździ to nie widzisz????????? Śmierdzi im z gęby jakby tydzień zębów nie myli !!!!!!!!!Więcej flejtuchów widziałam wśród facetów kolesi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość karoolek...................x
ostatnio walnąłem w autobus jak zobaczyłem pięknie uśmiechniętą miss bez zęba na przedzie jak kasowała bilety

Gość Misiaku
Wlasnie mialam pytac o prawo jazdy i samochod. Ktos jednak mnie uprzedzil :) Taki wrazliwy na piekno czlowiek nie powinien tulac sie komunikacja miejska!

A ja widziałam kolesia zadbanego i fajnego dopóki się nie uśmiechnął!!! Ta zgnilizna z jego gęby powaliła mnie.A wygladał jak macho ,masakra

bo tak naprawdę patrzę tylko na zęby i żeby miał złote bo jak mu wypadną żeby jakieś zyski jeszcze były