Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekja

zauroczenie, miłość

Polecane posty

Gość rekja

Zauroczyła mnie młoda dziewczyna. Ciągle o niej myślę. Mam adres jej skrzynki, oczywiście od właścicielki konta, ale nie dostaję odpowiedzi na listy, w których wspomniałem o mojej dużej sympatii i uczuciu do jej osoby, bez żadnych intymnych propozycji, oczywiście. Cisza z jej strony boli mnie. Czy jestem zakochany? Teraz najważniejsze ja mam skończone 50 lat, Ona 19-20. Mam żonę i 22-letniego syna. Napiszcie proszę miłe panie kilka słów, chciałbym zrozumieć, co myśli tak młoda dziewczyna o tak zachowującym się facecie. Pozdrawiam

Gość ktoś-czyli Ja :)
przestraszyłeś ją , przecież mógłbyś być jej ojcem...daj sobie spokuj

Gość Warwik
zatrucie starymi jajami

Gość zjawiskowe_oczkaaaa
Mmmm no ja sie nie dziwie ze ta dziewczyna spanikowala i nie odpowiada na twoje listy wiesz masz 50 lat, jestes zonaty i masz dziecko w jej wieku, dla niej odpowiedniejszym partnerem bylby twoj syn a nie ty:) Mysle ze raczej boli ciebie to ze zostales zignorowany. No napewno ta dziewczyna ci sie spodobala i mozesz byc nia zauroczony bo w koncu jest to mlody rozkwitajacy kwiatuszek. tylko teraz pomysl o swojej zonie, jaka przykrosc bys jej zrobil gdybys po 20 latach wspolnego malzenstwa i oddania tej kobiety dla ciebie ona dowiedziala by sie ze uganiasz sie za laskami ktore moglyby byc twoimi corkami. A i tak z tego by moglo nic nie wyjsc, bo jezeli laska ma troche oleju w glowie --> i z tego wynika , ze jednak ma to raczej bedzie chciala poszukac sobie faceta z czysta karta, starszego z kilka lat ale kawalera. No wiesz dziewczyna poszula sie speszona tamimi wyznaniami, uznala ze lepiej zignorowac aby nie robic ci zludnych nadzieji i zebys sie nie nakrecal. Watpie abys byl w niej zakochany jak juz to zauroczony i to tez narazie tylko jej zewnetrzym wizerunkiem: bo nawet nie znasz tej dziewczyny dobrze. Ja mam 21 lat i gdyby koles 50 letni mi pisal o jakis uczuciach itp rzeczach to tez bym zignorowala i nie odpisala.