Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska jak z obrazka

Bylam sponsorowana, dzis mam narzeczonego i wiem co robic

Polecane posty

Gość laska jak z obrazka

Powiedzialam prawde, przyjal to normalnie.Mialam tu swoj temat niedawno czy mu powiedziec. No ale niewazne. Wazne ze takie dziewczyny jak ja maja szanse:) ze moze byc dobrze i ze czasami niestety nie ma wyjscia...

Gość laska jak z obrazka
Angellss nigdy nie bylo ciezko az tak bardzo by sie zalamac. Bylam w szczesliwym zwiazku sponsorowanym i niczego ni zaluje. Dostalam to co chcialam i cieszy mnie to

Gość RomanoSexmacher
Angelss Ty fajna dupcia jesteś :)

Gość laska jak z obrazka
Angellss co chcesz wiedziec dokladnie? Bo nie wiem o co pytasz, ale odpowiem na kazde pytanie

Gość laska jak z obrazka
dalam ogloszenie. Po pierwsze zero seksu. dopiero jak bede chciala to ok. Spotykalismy sie ponad rok, najpierw randki, potem seks, wszystko naturalnie wyszlo. Niczego nie zaluje, to bylo jak zwiazek bez zobowiazan

Gość leje i zimno..
zal

Gość Ktos nieważna kto
teraz jest ok, przyjął do wiadomści, ale.. jak tylko dojdzie do kłótni, różnicy w poglądach na ważne sprawy to Ci wypomni iż byłaś tylko zwykłą kur.wą, tak to niestety wygląda, lepiej nie mówić

Gość laska jak z obrazka
jak by tak zrobil to bym mu lapka na pozegnanie machnela. dzis jestem niezalezna a co zrobi moj narzeczony? to juz jego sprawa. Nikt nam schematow nie podyktuje:) Bo przepisu na szczesliwe zycie razem nie ma. Dobranoc

Gość samiec i prostak...
a dlaczego by nie? Szacunkowo na dziś ponad 200 tys. Polek jest "sponsorowanych". Raczej nie zostają starymi pannami :D Lepiej (dobrze), że powiedziałaś, bo dziś taka przeszłośc to niemal norma. Nawet ja, samiec i prostak, przyjąłem to do wiadomości. Chyba... Albo jednak nie...

Gość \taki jeden
się go zapytaj czy chce cię za żonę i pragnie mieć z tobą dzieci. narzeczeństwo się kiedyś kończy - albo ślubem albo... może jest z tobą bo mu wygodnie, czas pokaże, ja życzę powodzenia, ale lepiej niektóre sprawy zachować dla siebie. np. ja nigdy nie powiem żonie o dziwkach na ktore chodziłem, bo i po co, tak żyje w błogiej nieswiadomości i jest ok, inaczej miałaby podstawy do wątpliwości...

Gość normal human
bycie sponsorowaną to norma ??? ja bym taką z domu wywalił, zdzirę jedną, tak dużo dziewczyn pracuje po sklepach za grosze a takiej dziwce to się nie chce tylko woli tyłkiem zarobić, zero ambicji, totalne zero !!! i nie pisz o trudnej sytuacji bo tak każdy może powiezieć, dzifka i tyle

Gość do samiec i prostak...
nie zostaja starymi pannami, jesli wybranek o tym nie wie. zaden facet tego nie przelknalby

jak laska sprobowała raz sponsoringu, czy jako dziewczyna na tel, czy jako "prywatna" kochanka za $, zybciej czy pozniej wroci do tego. codziennie w pracy spotykam sie z takimi sytuacjami, dziewczyn, ktore tak pracuja jest coraz wiecej i podejmuja sie tego bardzo mlode dziewczyny. a twoj facet jest frajerem. sorry, jestes zwykla prostytutką.

Gość samiec i prostak...
normal human - rozumiem tówj "bunt". Ale jest coś, co NIGDY nie kłamie. Są to liczby. One właśnie takie są. Sponsoring staje się "normą". Przynajmnije dla niekórych... I takie są fakty. Z liczbami nie da się dyskutować! (o ile ktoś wie co to 2x2)

Gość zarobasss
co nie zmiania faktu ze byłas dziwka jakkoliwek to nazywajac ... kasa za ruachnie = dziwka. p.s. ilu mialas sponsorów./??

Gość do męska pomarańcza
chcialbys miec kurwe ktora miala sponsora?

Gość może ktoś
wytłumaczy mi rzeczowo różnice między sponsoringiem a prostytucją...bo jakoś ja nie widzę...

Gość bo takiej roznicy nie ma

Aktualnie nie mam kobiety mam 27 lat więc jest mi to już obojętne ... nie mogę stawiać poprzeczki wysoko zarabiam mniej niż 2000zł która będzie mnie chciała :) tylko nieliczne.

Gość wartosciowa kobieta
cie zechce, a byle prostytutki sa dla desperatow i kurwiarzy

Gość laska jak z obrazka
przykro mi ze musze was zmartwic, ale data slubu jest ustalona juz:P Mialam jednego sponsora i uklad z nim traktowalam jak zwiazek co moj narzeczony mialby mi niby wybaczyc? To ze mialam kogo przed nim? nie badzcie smieszni. Nie ruszaja mnie tez wasze wyzywiska, nawet powiedzialabym ze bawia.

Gość zonaty maz
Agneles ciebie to tylko dziadki moga sposorowac niezła z ciebie wiesiunia

Gość logiczna
ciekawe tylko ilu facetow nie chcialoby kasy za seks, dla dzieeczyn to łatwa kasa a i przyjemnosc z seksu jest, jak ktoras lubi seks to czemu nie

Gość do laska jak z obrazka
skoro mialas sponsora, to znaczy ze jestes prostytutka

Gość do logiczna
ale sa kurwami