Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-tucznik

Faceci w Polsce mają lepsze sylwetki niż kobiety, bardziej dbają o dietę i linię

Polecane posty

Gość Nie-tucznik

Kobiety w Polsce żrą pączki i cukierki, a faceci ćwiczą na siłowniach, jedzą pełnoziarnisty ryż i chude mięso. Nie piją też tyle szkodliwej kawy

Nie wiem kim jesteś ale radzę nie uogólniać. Nie mam nic do swojej sylwetki, sposobu odżywiania, a dieta jest mi niepotrzebna ponieważ nie mam kłopotów z przemianą materii. Bardzo lubię słodycze i ani grama po nich nigdy nie przytyłam. Nie pisz nigdy opinii o innych, skoro nie możesz tego sprawdzić. Dbaj dalej o siebie, a innym daj spokojnie żyć.

jest inaczej : faceci dbają o sylwetke poprzez uprawianie sportu i siłownie kobiety dbają w ten sposób ze prawie nic nie jedzą jedynie warzywa i owoce ewentualnie mały kawałek mięsa :D bo nie chce im sie cwiczyc

i znowu uogólniasz, ja np, niczego sobie nie odmawiam, a mam bardzo dużo ruchu i nie mam problemów z nadmiernymi kilogramami czy tłuszczykiem tu i ówdzie.

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kURWA MAć to przyjrzyj się tym olesniakom na ulicach a poźniej babeczkom a potem pierdol

Fury facetów to obleśne świnie,wcale nie są zadbani cz\ęściej napakowani wyglądają jak popłuczyny Pudziana

A podrywają takie laski jakby mysleli że taka leci na niego o mój Boże

Gość kobiety sa leniwe

A faceci tępi i głupi jak but z lewej nogi a nawet z trzech nóg.Mój drogi ja kilku już takich macho z solarą i kaloryferem spławiłam bo myślałam że rozmawiam \z osłem

A troszkę przy sobie facet był czyściutki pachnący z wszystkimi białymi ząbkami a przede wwszystkim miałam o czym z nim rozmawiać

Gość do klejnotkaiiiiiiiiiiiiii
pewnie jestes grubaska i splawilas ich, bo balas sie, ze taki da ci predzej czy pozniej kosza