Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz to wiem napewno

każy facet to.............

Polecane posty

Gość juz to wiem napewno

zwykly samiec i prostak, tylko niektore kobiety dowiaduja sie o tym wczesniej, a niektore pozniej.. smutna rzeczywistosc........

Gość samiec i prostak...
...ma zawsze największe wzięcie :P :D Przynajmniej wśród tych młodszych. Ale nie tylko ;)

Gość juz to wiem napewno
no bo powiedzcie drogie panie, czy podzielacie moja opinie???!!!

ty sie nas serio pyatsz czy podzielamy twoje zdanie? kazda napisala ci wprost co mysli, ciezko wydedukować z tego jaka jest nasza postawa? jak taka glupia jestes to sie nie dziwie ze jedziesz po facetach i sie ciagle zawodzisz... no sorrry!!!!

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jasne ich trzeba wykorzysatać i kopnąć w dupsko i znaleść nastepnego z kasą

Gość juz to wiem napewno
no dokladnie, kazda daje sie zaskoczyc, sluszne stwierdzenie... ja niestety niedawno sie zaskoczylam;/ to bylo ponizajace, a kiedys sobie obiiecalam, ze niigdy nie bede plakac z powodu faceta...

Gość samiec i prostak...
a po co zaraz następnego? jeśli poprzedniemu się kasa nie kończy, trzeba znaleźć inny powód :P

Gość aha i ach
Jest jeszcze trzecia kategoria kobiet - te, które udają że nie wiedzą. :D

takie głupoty zawsze gadają laski które mają mase kompleksów, albo które nie mają powidzenia, ewentualnie takie z którymi zadny facet nie daje rady wytrzymac! ło ludzie!

Gość juz to wiem napewno
do morela morelowa jak cholera takk sie sklada, ze akurat napisalam jeden komentarz za drugim.. i nie mialam mozliwosci przeczytania komentarzy!!! najlepiej kogos wyzywac.., co za poziom

No to skoro macie swoja prawde o facetach to powiedzcie co sie zmieni w waszym zyciu ?:) Ponarzekacie chwile ze ktos was skrzywdzil, stwierdzicie ze reszta facetow jest taka sama i jutro dalej bedziecie zyc wedlug nigdy nie zmieniajacego sie schematu, a wasz stosunek do facetow bedzie taki sam jak 10 lat temu. Czy to aby napewno tedy droga?

Gość Tirowiec
my władcy tego Świata, mężczyźni, dobrze znay wasze słabe punkty, wystarczy udawać miłego, dobrze wychowanego, rozsądnego i zaradnego a każda się nabierze, haha a potem trza gary zmywać i bachornię opierach, haha facet zawsze dominował nad kobitką, teraz niby trochę wam odpuściliśmy (równouprawnienie, blablabla), ale i tak mamy niezły polew...

autorko, nie tlumacz sie, 2 minuty na napisanie kilku wyrazow? co ty robisz na forum skoro nie nadarzasz? kolejny dowod twojej watpliwie rozwinietej inteligencji. potem przez takie jak ty faceci mowia ze jestesmy glupie yhhh a taki tłok wyładowuje sie bo jest tak samo sfrustrowany jak ty. wez sie babo w garsc. faceci sa prosci, mozna to zajebiscie wykorzystac. po facecie mozna sie wszystkiego spodziewac. tak jak po kobiecie z reszta.

Gość obserwatorrek
ale przeciez same tego chcecie, by was rżnął ostro, długo i bez skrupułów - samiec i prostak tylko temu sprosta ;) PS. vamp world - jesteś całkiem ładna, tylko nie pogub się i nie nawbijaj se metalu do pyska, proszę !!!

Gość juz to wiem napewno
do kanciast akurat powodzenia i uroda nie ma tu nic do rzeczy np. sandra bullock zostala zdradzona bo jest brzydka i nie ma powodzenia?

Gość obserwatorrek
sandra jest stara - ot co :D

nie, sandra została zdradzona bo musiala byc tak glupia jak ty. faceci lubia dupy dobre w lozku. ja jestem dobra i nigdy zaden mnie nie zdradzil. czuje sie inteligentna kobieta, wiec zaden sie mna nie znudzil. zdbam o siebie, o dusze i cialo, proste. moze sekret tkwi w tym ze mam malo przyjaciolevczek, wiec nie marnuje czasu na spotkania z nimi i zamartwianie sie ze on mi powiedzial to a to :/

Gość juz to wiem napewno
do morelowa tak, bo mam wolny internet, saama jestes glupia, skoro nie potrafisz tego zrozumiec i tym samym koncze temat, zanim na dobre sie zaczal..paa!!!

Gość juz to wiem napewno
do: morela morelowa jak cholera mozesz sie czuc inteligentna, to akurat nie ma znaczenia, jak sie czujesz konstrukcja zdan wskazuje ze jestes glupia krowa i na dodatek wredna

Gość juz to wiem napewno
do morela morelowa jak cholera szkoda mi czasu na rozmowe z toba

nie moja droga, jestem wredna, to fakt, ale na pewno nie głupia ;) mam silnie rozbudowane poczucie własnej wartości, nie mam z tym problemu, choć zdaję sobie sprawy że nie jestem ideałem. bo one nie istnieją :D a tak na poważnie. najprawdopodobniej masz niespełna 20 lat, możesz mieć 18, możesz mieć 16, mniej nie będziesz miała. Nie znasz się ni chuja na życiu i myślałaś, że zrobisz zajebisty temat, gdzie wszyscy cie poprzą i znajdziesz sobie nową netową psiapsiółeczkę, ale sorki mała - my trolli nie karmimy, a ponieważ idą święta - użalaczy też nie trawimy.

Gość juz to wiem napewno
do morela kurela jak cholera glupia szkoda mi czasu na rozmowe z toba

do już to wiem - co z tego że jest ładna, ale nie wiadomo jaką była żoną, może mega marudną, albo robiącą facetowi awantury o byle co. nie lubie uogólniania. ja mam akurat normalnego faceta, którego to kobieta pusta lalka zrobiła w kant.

Gość obserwatorrek
"poprą", nieidealna kobieto :D