Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tunitunia

Czy występują objawy ciąży w czasie brania tabletek anty? Występuje krwawienie??

Polecane posty

Gość tunitunia

Mam chory - niekończący sie apetyt, częste oddawanie moczu, puchną mi ciągle nogi i stopy... wczoraj zrobiłam test ciążowy - negatywny. Dodam, że od pół roku zazywam tabletki anty, regularnie o tej samej porze z odchyłami do paru minut max godzine i to sporadycznie. Właśnie mam przerwe i czekam na okres... czy jak dostanę krwawienie mogę być spokojna?

Gość jak tak można
A masz ulotkę od tabletek? To poczytaj sobie

Gość tunitunia
No właśnie z niej nic nie wynika...

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
w CIĄŻY NIE JESTEŚ

Gość justek80
skoro test wyszedł negatywnie to chyba brak powodów do obaw, poza tym jak piszesz bierzesz tabletki regularnie, a daja one 99% pewności , apetyt, czeste oddawanie moczu i spuchniete nogi to nie sa raczej typowe objawy wczesnej ciązy. Pamietaj jeszcze o jednym - taka na przyszłość- można miesiaczkować i być w ciązy - moja mama do 3 miesiąca ciązy miała regularne miesiączki. Lakarzem nie jestem, ale wydaje mi sie, że możesz spać spkojnie :)))

Gość tunitunia
Oby, oby. Drugiego maluszka na razie nie planujemy ;) Ciekawe skąd ten nagły ciągły apetyt, wieczorami potworna zgaga :/ a to przydarzyło mi sie tylko w ciaży ;)