Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Bardzo chce dziecka, co robic..

Polecane posty

Gość lola8888
kochac sie i nie chciec ja po pol roku zaczelam watpic ze moge miec dziecko a wtym mies stalo sie :)

Gość lola8888
mi gin mówil zeby kochac sie przynajmniej co 2gi dzien a po roku staran badania zaczynajac od faceta

Gość mam nadzieje ze wszystko
chyba mam jednak szczescie ze stosowalam hormonow. Pierwszy raz po 4 latach w dni plodne i ....mamy synka ;)

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cO ROBIĆ?????Jakby ci to powiedzieć nie zasrywać forum kolejnym tysięcznym tematem o tym samym ............rzygac się chce

Gość lola8888
klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w tych co sa nie czesto odpowiedz mozna dostac, nie pasuje to sie nie wypowiadaj

Gość justek80
niczego sobie nie odmawiaj ( oczywiście w granicach rozsądku) bądź szczęsliwa i pogodnie nastawiona do życia. JAk możesz to jedź z ukochanym na urlop, bawcie się, odpoczywajcie, zapomnij o problemach i kochajcie sie. Nie kładź sie do łóżka z myślą , że może tym razem sie uda. Tak właśnie mówił do mnie mój lekarz i mimo tego, że mnie tym wkurzał to pomogło. Spontaniczny wyjazd na narty, zmiana klimatu, oderwanie sie od rzeczywistości- wróciliśmy już w 3 :) Tak poza tym wiem, że sa jeszcze środki farmakologiczne, które pomagają no i koniecznie badania ( również Twojego partnera), bo to nie zawsze damski problem.

Gość lola8888
dobrze Angellss19 tak 3 maj

Gość justek80
P.S. mam 30 lat i brałam tabletki anty przez 5 lat bez przerw :/

Dziekuje lola :) No staram sie robic wszystko spontanicznie, ale kiedy znow dostaje okresu powoli zaczynam wątpic... Wszyscy dookola z brzuszkami chodzą,a ja kiedy tego tak pragne to matka natura mi odmawia..

Gość justek80
... a co na to Twój lekarz ginekolog, podpowiada coś? moja koleżanka starała sie o dziecko przeszło rok i udało sie jej ( ma teraz śliczna Nicolę) ale wiem, że wspomagała starania jakimiś tabletkami.

Gość lola8888
za mocno chcesz.ja juz nawet pytalam kiedy badania na nieplodnosc, atu taka niespodzianka, ale brzuszek boli jak na@ lekarz mówił ze norma, ale co zaboli to mam wrazenie ze zaraz dostane @...

Gość lola8888
lekarz straszyl ze w tak wczesnej ciazy samo z siebie moze byc poronienie :((((

Gość justek80
lola8888 - bolący brzuch jak na @ to dobry znak, twoja macica szykuje się na lokatora, który bedzie tam zamieszkiwał przez nasteone 9 miesięcy, poza tym rozciagają sie więzadła macicy, stąd możesz odczuwać dziwne odczucie w pachwinach. Ostry ból i krwawienia lub nawet tylko plamienia mogą ( ale nie muszą) być powodem do niepokoju

Gość lola8888
dzieki justek :)

Gość justek80
bądź dobrej myśli - bo tak naprawdę w pierwszym trymestrze nie mamy wpływu na to co bedzie dalej

Gość justek80
TRZYMAM KCIUKI. UDA SIĘ :)

Gość lola8888
:):):)

Gość justek80
Angellss19- nie wolno Ci tak myśleć, nikogo nie rozczarowujesz, robiliście badania? bo może to Twój partner ma problemy?