Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Bardzo chce dziecka, co robic..

Polecane posty

Gość bronka83
Jesteś nie mądra - skoro myślisz,że facet jest rozczarowany - wyluzuj, a zobaczysz samo wyjdzie.Tak na marginesie jak będziesz się kochała z mężem codziennie to raczej do emerytury nie zostaniesz matką,bo nie wiem czy wiesz,ale zdrowy mężczyzna dopiero po 48 godzinach jest w stanie wytworzyć plemniki zdolne do zapłodnienia.Nie myśl o tym i uprawiaj seks kiedy masz ochotę i wyrzuć kalendarzyk,bo za bardzo się nakręcisz zdaj się na los a sama się przekonasz,że miałam rację.Pozdrawiam i życze upragnionego dzidziusia:-)

Gość julciacia
Angellss dokladnie musicie sie odprężyć a Ty nie mozesz mysleć tylko o chęci zajscia w ciąze. Wyjedzcie moze z facetem na pare dni, cieszcie sie zyciem a wtedy jest najwieksze prawdopodoienstwo ze wam sie uda ;) Czy Twoj facet mowi ci cos ze twierdzisz ze go zawodzisz?

Gość animowanka
haha plemniki dojrzewaja ok 3 miesiecy w nie w ciagu 48h !!!!!!!!!! hehehe to po 1, a po 2 nie wiem czy prowadzisz, ale moze powinnas zaczac obserwowac swoje cialo, mierzyc codziennie rano temperature przez caly cykl, wtedy jest szansa ze zajdziesz, bo bedziesz wiedziala kiedy. po 2 kup sobie testy owulacyjne (w aptece 5 szt ok 13 zł) robisz normalnie jak test ciazowy i pokazuje ci pozytywnie lub negatywnie (jesli owulacji nie ma). po 3 sprobuj dopomoc sluzowi - lykaj wiesiołek i siemie lniane. Jesli chcesz mozesz zarejestrowac sie na stronie www.skarbmamy.pl lub 28dni.pl (tylko ta jest po miesiacu platna) tam dowiesz sie wiecej, mozesz prowadzic wlasny cykl, zaznaczac codzienna temperature i obserwacje. Pozdrawiam i trzymam kciuki