Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alpinistka12321

co robić teraz?

Polecane posty

Gość alpinistka12321

Zacznijmy od początku. Na te wakacje miałam pojechać z moją koleżanką na obóz, który już sobie dawno upatrzyłam i wybrałam po długich poszukiwaniach. naprawdę strasznie mi się podoba i wydaje mi sie najlepszy ze wszystkich.. okazało się dzisiaj, że ona nie może jechać w terminie obozu(jest tylko 1 z biura podróży reszta jest np dla samego Śląska).. I nie wiem co robić - poszukać innego obozu czy pojechać sama?? Ja tam mogę sama pojechać, ale jednak tak trochę głupio, bo miałyśmy jechać razem.. ale naprawdę trudno o dobry obóz jeździecki z taką ceną .. aż szkoda zrezygnować z takiego fajnego obozu, szczególnie, że teraz już jest mało miejsc na wszystkich obozach zawsze ludzie wcześniej się zapisują pozostało bardzo mało czasu na zapisanie się na jakikolwiek.. A co wy byście zrobili na moim miejscu ? Pomóżcie ! .. :)

A niby czemu masz nie jechac sama. Na jednego konia obie nie wsiadziecie. Jedz Milej zabawy to tylko kolezanka a nie narzeczona

Gość 12345654321
Zdecydowanie pojechalabym sama :):)

Gość alpinistka12321
kurcze no ja też nie wyobrażam sobie innego obozu, ten jest sprawdzony i znam opinie ludzi którzy tam byli(nawet po 10 razy!) zdjęcia, filmiki.. w niektórych mimo świetnych ofert wozi się dupę w wielgaśnych zastępach(koń za koniem, zero samodzielnej jazdy:/) a tam jeździ się samemu i można dużo wynieść z tego i się nauczyć, na czym mi najbardziej zależy.. a o podchodach, terenach, pławieniach(jedzie się w wodzie), zawodach, wykładach i rajdzie nie wspomnę :D ale już mi napisała, że poszukamy jakiegoś innego obozu w innym terminie i głupio mi teraz powiedzieć, że jednak wolę sama pojechać.. już chyba wolę skłamać, że już jestem tam zapisana, wiem że to głupie :(

Gość samiec i prostak...
no a na dwa nie możesz (jeśłi ona szuka w innym terminie) ?

Gość alpinistka12321
no co ty nie mam tyle kasy bym musiała 3000 za 2 zapłacić.. dojazd jest własny to jest jedyna wada;/ nie będę wiedziała gdzie wysiąść i gdzie iść i jest bardzo prawdopodobne, że się zgubięxD