Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malineczzka

Po rozwodzie,nie dam rady obdarzyć uczuciem nowego chłopaka...

Polecane posty

Gość malineczzka

...,który jest dla mnie niesamowicie dobry,troskliwy. Były mąż przez 8 lat przed ślubem był wymarzony (teraz przejrzałam wszytskie,listy,kartki,zdjęcia od niego :() i jakoś tak mi się zrobiło cholernie smutno. Wiem,że kocham jego wspomnienie,bo potem zrobił mi cholernie przykre rzeczy, że długo nie mogłam dojść do siebie... Czyżby po prawie 2 latach od rozstania już niczego nie poczuję? :(

Gość her komendante
ludzie są jak towary stary towar najlepiej jest zastąpić nowym bo jak żadnym to zawsze będzie pustka

Gość her komendante
uczulona na mądrości nie moja wina że ludzie traktują się jak produkty 💤:classic_cool:

Gość her komendante
ja porównałem ogólnie z perspektywy na zasadzie "dziś ten , jutro tamten" i proszę mi tu nie zwalać winy na mnie za błędy ludzkości

Wiesz,tylko pisząc to miałeś na myśli męski punkt widzenia,kobiety mają trochę inaczej. I zaraz po rozstaniu ciężko nam idzie myślenie "facet jest jak autobus- nie ten to zaraz przyjedzie następny". Ja na nikogo nic nie zwalam,nie udźwignąłbyś tego wszystkiego {cool]

Gość her komendante
przepraszam ale kobiety dziś wcale nie różnią się od facetów w tym względzie i można powiedzieć że wiele z was poprzez pokolenia "nauczyło" się tego rodzaju postawy wynikającej z chęci bycia jak wy to mówicie "wyzwolonej" :classic_cool:

Gość her komendante
no to że gracie i udajecie to jest wiadome jednak nie zaprzecza to faktom , że tak robicie , prawda?

Gość herr komendante
widać ,ze któraś kopnęła cie w de i to mocno,ale ogólniki nie stanowią madrości ludowych ,są rózni ludzie ,zalezy tylko gdzie tych ludzi szukasz

Gość her komendante
tak tzn."jak faceci" faceci także oszukują i kręcą ale pisaliśmy o traktowaniu kogoś jak towar i tutaj płeć nie ma znaczenia poza tym faceci jak traktują kobietę jak towar to robią tak , bo chcą tego i nie udają jak kobiety w stosunku do faceta

Gość her komendante
herr komendante nie mierz innych swoją miarą