Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły łysielec

Czy młody łysiejący facet ma iść do zakonu? Lepszy przeszczep czy golenie głowy?

Polecane posty

Gość Przyszły łysielec

Mam zbierać na przeszczep włosów czy ogolić się na zero? Lepiej maszynką do włosów, gdzie wtedy jakiś zarys włosów zostanie, czy maksymalnie na gładko taka zwykłą maszynką jak do twarzy?

Gość ej no przestań
Po prostu ogól się na zero i tyle. Znam kilku facetów, którzy golą się właśnie z tego powodu i wcale tak źle nie wyglądają. Także głowa do góry, trochę więcej optymizmu.

łysi są dobrzy w łóżku i nie prawda ze łysy facet nie ma wziecia, wystarczy sojrzec na show biznes tam mnostwo facetow jest łysych a maja wziecie, niektórym ta łysina pasuje.

Widać że piszą tu zakompleksieni faceci... a prawda jest taka. za łysienie odpowiada TESTOSTERON. i jak dla mnie jest męskie. mi nie przeszkadza. niektórym do twarzy :) jak dla mnie nie jest to nawet wada, taka uroda. najgorsze są Twoje kompleksy.. bo z zakompleksionym bym nie chciala byc ani zadna inna

"a prawda jest taka. za łysienie odpowiada TESTOSTERON. i jak dla mnie jest męskie. mi nie przeszkadza. " głupota nie boli? :o :D

Gość a temperament nie ma nic
do lysienia. lysienie nie jest z powodu testosteronu, ale z powodu genetycznej wrazliwosci mieszkow wlosowych na niego. sa faceci slabo owlosienie, typowe niemeskie chude mameje, a i tak lysieja. sa typowi macho ala wlosi i arabowie z wlochatymi klatami i maja bujne czupryny

no jak ktoś ocenia człowieka tak powierzchownie jak ty to powodzenia. mi to w ogóle nie przeszkadza, ale jak widac wiekszosc kobiet woli sie polansowac z factetm pochwalic jakie to ona ma ciacho.

Gość faceci tez nie leca na
brzydkie dziewczyny. wiec vice versa. ciekawe czy lysiejacy facet by chcial otyla dziewczyne? czesto taki lysiejacy goli sie na lyso, stroi jak playboy i udaje, ze zasluguje na slicznotke, a przecietnych nawet nie zauwaza

No i co z tego że Arabowie maja bujne czupryny jeśli sa GŁUPI, po prostu TĘPI Facet musi być MĘSKI, a męski tzn. m.in. INTELIGENTNY + PRZYSTOJNY, a to akurat nie ma znaczenia czy jest łysy czy nie

a co ma meskosc do włosów na głowie, facet jest meski bo potrafi sie zachowac jak mezczyzna a nie dlatego ze pojdzie na silke i przypakuje, albo zapusci bujne loki na klacie.

Gość do kanciastoporta
meski facet musi byc zadbany

Gość do kanciastoporta
jak lysiejacy facet nie goli lysiejacej glowy to nie wyglada to zbyt zadbanie

Gość do kanciastoporta
lysienie postepuje, zakola to jeszcze nie tragedia i mozna miec fajna fryzurke, ale za pare lat to juz moze byc zaawansowane lysienie

Zrób jak Bruce Willys jak zaczęły mu się tworzyć zakola to się "obrzezał" na zero i wciąż do filmów go biorą ;)

to wtedy sie goli głowe, poza tym zawsze mozna nosic nakrycie głowy. nie róbmy z tego jakiejś tragedi i nie gadajcie bzdur ze jak facet łysieje to go zadna kobieta nie zechce.

Gość willys jest slawny i bogaty

No ale skoro coś ze swoja banką zrobić chce to lepiej niech goli niż zasadza tam sztucznego szopa ;)

Gość una de muchas
Powiem Ci tak, jak masz to coś to nie ważne ile masz włosów na głowie czy gdzie indziej. Jakiś czas temu poznałam super faceta, zaczynał łysieć więc golił się na łyso. I chociaż wizualnie nie był w moim typie to poszłabym za nim wszędzie, ze względu na charakter. Szkoda, że ma dziewczynę :( i to się nie rozwinie. Tak więc moja rada maszynka w dłoń :) Pozdrawiam