Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dariaaaaaaa

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość zajaczek wielkanocnyaaa
ooooo masakra jakas :o ale ni mi oceniać Twoj gust.... moim zdaniem tylko bose stopy... ubierajac podkolanówki to doiero bedziesz wygladac.... - taka moja opinia pozdrawiam

Gość zajaczek wielkanocnyaaa
dariaaaaaaa - juz myslalam ze z Twoim gustem cos nie teges :D

jezuuuuuuuuu to nie moje buty !! chodzi mi po prostu mniej wiecej o odkrycie stopy ze jest takie samo a moich tu nie ma :/

Gość efdsxas
możesz ubrać tylko nie z pogrubieniem na palcach do tego są specjalne - cienutkie

Gość efdsxas
a buty ekstra sama w podobnych biegam bardzo seksi noga wygląda i dodają długości nogom, choć ja i tak mam długaśne :)

Gość etwas noch noch nochal
w żadnym wypadku sie nie ubiera rajstp do takich butów. po 1 to jest wieśniackie, po 2 noga Ci bedzie jechała do przodu, rajstopka jest sliska przecież.. ludzie ruszcie głową.

Gość efdsxas
noga nie pójdzie do przodu, bo to jest but z wyprofilowanym go góry noskiem noszę buty rożne, najczęściej bardzo wysokie więc ruszanie głową nie za bardzo mi w tym temacie potrzebne wystarczy praktyka głową ruszam, tam gdzie to rzeczywiście potrzebne :)

Gość etwas noch noch nochal
dziewczynkoo, skąd wiesz ze akurat autorki tematu maja wyprofilowane noski? nie każde tak mają, aże Ty chodzisz sobie w takich to ja zycze powodzenia, na starość bedziesz mogła chodzic tylko w bamboszach :D:D:D:D:D::D hahahahah