Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoriankeee

No i kolejna z problemem

Polecane posty

Gość gregoriankeee

Jestem z nim od pol roku. na poczaku bylo super, ale nie zauwazylam ze on tylko mowil mile slowka a tak naprawde nijak odbijaly sie one w rzeczywistosci. mowi mi do dzis ze teskni, kocha, ze mu zalezy, ale jednoczesnie zapomina o pierdolach dot mojej osoby.myla mu sie fakty, bo jedna kolezanka powiedziala to, i on potem mysli ze ja to powiedzialam i musze prostowac. zapomina o prezentach dla mnie (mialam urodziny i od 3 tygodni dostarcza mi prezent :O), zapomina kupic mi cos (prosilam go zeby kupil mi bo zawsze przejezdza tamtedy kolo sklepu papier kolorowy - do dzisiaj nie pamieta :O). jest facetem o niskim poczuciu wartosci ale dzieki mnie odzyl. namowilam go zeby sie ubieral inaczej, ciagle mowie mu komplementy i ostatnio jak posikany mowil ze kolezanka z pracy go podrywa. no i najlepsze - nie przyznal jej sie ze ma dziewczyne. skad wiem? bo zaprosil ja do znajomych na facebooku i usunal wpis ze jest w zwiazku. :O on o tym nie wie, bo nie mam konta na fb, wystarczy mi nk. ale czasem podgladam co tam jastruje. no i prosze. :O nie wiem co robic. skonczyc to? rozmowy nic nie dadza bo jak zaczynamy rozmawiac to on znowu mowi duzo milego. i codziennie slysze ze mu zalezy ale nie pokazuje mi tego w czynach!!!! 😠

Gość gregoriankeee
upppp :(

Gość gregoriankeee
ale dlaczego problem z glowa? czyli on nic zlego nie robi? czyli w porzadku jest ze nie przyznaje sie ze ma dziewczyne, zapomina o mnie i tylko mowi ze kocha? podobno czlowieka poznaje sie nie po slowach a czynach :(

Jakby moj facet zapomnial o moich ur to juz by nim nie byl ;p mecz sie dalej z dupkiem jak lubisz byc traktowana jak ... (wstaw odpowiednie slowo)

"ale dlaczego problem z glowa? czyli on nic zlego nie robi? "- dziecko. Tak masz chyba jakiś problem z głową, a konkretnie z mozgiem, a jeszcze konkretniej to z pewnym jego obszarem, ktory odpowiada za inteligencję ! on robi wiele złego, a Ty jesteś jakas nienormalna ze z takim jestes, dlatego masz problem z głową, rozumiesz już? czy dalej nie?

Masz problem z głową bo każda normalna dziewczyna olała by takiego faceta i poszukała innego. A nie szpiegowała i łudziła się że on Cię bardzo kocha.

Gość gregoriankeee
Rozi - dzieki. to chcialam wiedziec. pomijajac juz te urodziny bo pamietal o nich. zlozyl zyczenia tylko wtedy zapomnial prezentu (mowil ze kupil ale zostawil w domu) i do dzis mi go daje :( ale pomijajac jego urodziny to dalsze zachowanie tez nie jest zbyt dobre. najgorsze ze on nie widzi problemu, a wiele milych rzeczy mi mowi. no ale tylko mowi :(

No o urodzinach to mógłby zapomnieć. W końcu nie każdy ma dobrą pamięć. Ale te podchody w pracy i inna laską i działania na portalu to chyba są świadome. No chyba że ma tak słabą pamięć że zapomina że ma już dziewczynę.

Gość gregoriankeee
zycie po zyciu - dzieki. tylko ze ja naprawde go kocham :( i to jest najgorsze ze jak slysze ze mu zalezy i w ogole to wierze w to a potem przypominam sobie o tym ze on ciagle zapomina o czyms o czym mi obiecal i teraz z ta kolezanka z pracy :( musze to skonczyc tylko zle mi bedzie. bo nie podam mu dowodu ze szpiegowalam go po portalach. i oczywiscie z jego strony bedzie wielki placz ze mnie kocha, ze zalezy mu - jestem tego pewna. :O

Zyczenia to sobie mozna nawet na nk zlozyc :P pewnie siana nie mial, nic Ci nie kupil, a Ty mu slepo wierzysz ze on ten prezent ma i kiedys go dostanisz ;) dziewczyno obudz się, to jakis zasrany spocjopata, patologiczny klamca, manipulator , a Ty jestes jego marionetką :P

Gość gregoriankeee
:( nie wiem, moze on byl kiedys bardzo niesmialy a teraz odzyl dzieki mnie i moze mysli ze teraz bedzie krolem miasta i znajdzie ladniejsza/zgarbniejsza/seksowniejsza :( jest mi tak przykro a nie moge mu o tym powiedziec bo nie chce mowic ze go szpiegowalam. chyba powoli zaczne sie odsuwac od niego. mielismy sie dzis spotkac ale chyba odwolam :(

Dla mnie takie sceny z jakas kolezanka to zdrada emocjonalna , kopnelabym go w tylek, ale ja to podobno jestem rozsadna, no a Ty? hmm... nie byłas, nie jestes, bedziesz moze jak go zastaniesz z 17485 kochanką w waszym łózku kiedys ;)

Gość gregoriankeee
dzieki Rozi. mysle ze to dla mnie krok do przodu i chyba zaczne sie wycofywac z tego zwiazku :( choc wiem ze bedzie bolalo. to moj pierwszy chlopak byl i pierwsza milosc :(

Gość gregoriankeee
wiem ze to smieszne ale nigdy tez nie zrywalam, wiec jak zerwac? przez smsa gg? na sdpotkaniu?? jak zaczac? "jestes dla mnie zbyt dobry/niedobry.zalsuguje na lepsza/ty zaslugujesz na lepsza?"

Oczywiście osobiście a nie przez sms czy gg. Mówisz wprost - stary nie pasuje mi twoje zachowanie. Nie takiego faceta szukam. Przykro mi. Albo i nie przykro zależy jak czujesz.

Gość gregoriankeee
ale o fb nie moge mu nic powiedziec bo nie chce zeby wiedzial ze go szpiegowalam wiec wypomnac mu ten rezent, to ze nie okazywal w czynach ze mu zalezy czy nie wglebiac sie w temat??? juz mi sie plakac chce, ale nie dam rady dluzej z nim. ciagle bym zyla w strachu ze mnie zostawi jak znajdzie lepsza :(

Na to nigdy nie ma gwarancji. Ty też byś go zostwiła jak znalazła byś lepszego. Na tym to właśnie polega. Szukamy i przypasowujemy. Chodzimy patrzymy - pasuje ,biorę, nie pasuje następne. Trochę jak z zakupem butów.

Gość gregoriankeee
zycie po zyciu - dziekuje za rady. najwyrazniej nie pasuja tylko przyzwyczailam sie juz do nich i trudno mi sie z nimi rozstac. chyba boje sie samotnosci i tego ze znowu bede sama :( ze nikt juz nie powie ze kocha, ze teskni :(