Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość accurist

niekonwencjonalne kobiety - czy jeszcze istnieją?

Polecane posty

Gość accurist

z roku na rok coraz bardziej zalatuje szarzyzną :(

Gość o jaką niekonwencję chodzi
?

Gość Sigrida Storrade
hm....moge Cie przekonac, ze istnieja...:)

Gość accurist
chodzi mi o zainteresowania , styl ubierania , maniery , słownictwo , kultura itp

Gość Sigrida Storrade
Niby mgla znad Lowlands od lat ciagnie sie za mna opinia "z deka nienormalnej"....Moze3 to o to chodzi? Ze dlugie, rude wlosy, ciemna zielen oczu, pirackie ciuchy, irlandzka muzyka?Ale konwencjonalna z pewnoscia nie jestyem:D

istnieją, choć w niewielkim odsetku, co widać na tym forum.tu przesiadują kury nie mające nic ciekawego do powiedzenia, siedzące przed kompem od rana do nocy w wyciągniętych i spłowiałych ciuchach, niedomyte, nieogarnięte, z niskim poczuciem własnej wartości, tuzinkowe, niezaradne, wredne, jęczące, wysławiające się jak przekupy na targu, possługujące się rynsztokowym słownictwem, mające o sobie czasem wygórowane mniemanie bez pokrycia w rzeczywistości i nie posiadające odrobiny kultury osobistej kaszaloty. w większości niestety, to forum obsiadły takie postaci, dlatego, ci, którzy odwiedzali to forum dawniej, patrzą na nie ze wstrętem, czytając niektóre bezmyślnie napisane topicki. ściskam świątecznie przy jajkach, życząc temu forum, jak i forumowiczom, większej wyobraźni przy pisaniu nowych postów. :D

że napiszę - życie po życiu - nie jestem mężczyzną :D gdybym nim była, nigdy nie przyszło by mi na myśl, siedzieć na tym forum. to, co napisałam jest tylko stwierdzeniem faktów. jeśli bawią cię te wszystkie tuzinkowe panie, odpowiadaj im do woli, ja znikam i ściskam świątecznie :D 🖐️

Gość accurist
sprawdz najpierw w słowniku co znaczy niekonwencjonalny to pogadamy acha i tylko na to Cię stać ? miło że chociaż....

bo wg. mnie nie do końca rozumiesz pojęcie, otóż niekonwencjonalny to znaczy ekstrawagancki, oryginalny, innowacyjny, ekscentryczny, a nie dobrze wychowany o wyszukanym słownictwie, z dobrymi manierami jak sugerujesz. obecnie niekonwencjonalne są kobiety które mają jakieś pasje w zyciu i je rozwijaja, takie które maja jakis cel jakies zasady, poniewaz wiele kobiet obecnie ich nie ma.

Gość może 1 procent się wyróżnia
reszta to masa

Gość aha i ach
I na całe szczęście, niekonwencjonalne kobiety nie musza byc piękne zgrabne i młode :P :D