Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alka7

Preparat na poprawę krążenia, funckji serca

Polecane posty

U mnie w rodzinie wszyscy chorują na serce, ja też mam nadciśnienie tętnicze mimo młodego wieku. Znacie jakiś preparat (skuteczny, sprawdzony) na poprawę funkcji serca, na krążenie, nadciśnienie itp.? Chodzi zarówno o profilaktykę, jak i poprawę już istniejącego stanu.

Gość Sójka
U mnie w rodzinie dolegliwości tego typu pojawiają się wraz z wiekiem. Moja siostra ostatnio bardzo zachwalała działanie koenzymu Q10 Vita Care. Ma już ponad 40 lat, w tym wieku produkcja tego koenzymu bardzo się obniża. Poczytaj o nim w necie, na forach wiele ciekawych informacji znalazłam, np: działa wspomagająco w chorobach serca, nadciśnieniu tętniczym, stymuluje spalanie tłuszczów czyli wspomaga odchudzanie :)

Gość ....finka
Wenoforton-nalewka ,Neocardina,nalewka z głogu-do kupienia w aptece.

Hm vita care Q10 dziala wspomagajaco na odchudzanie :)? Chyba musze sie zabrac za mojego staruszka, czas powalczyc z nadwaga i nadcisnieniem. A przy okazji moglibysmy wzmocnic serducho, brzmi niezle, tylko ciekawe, czy da sie przekonac?

Gość Helio33
polecam coś naturalnego, spróbuj może z suplementów Gal, np. Galomegę, jeśli nie masz jeszcze wskazań na leki na receptę, myślę, że pomoże.

Gość zonne342
spróbuj sobie soki z Rabenhorsta - one sa swietne jako suplementy. jest tez taki na poprawe pracy serca, moja mama go stosuje i chwali sobie bardzo.