Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Jak to jest z tymi środkami 72h po? :P łatwo to gin przepisuje?

Polecane posty

Nie, teraz już tak nie jest. Ja jeden raz w życiu sięgałam po coś takiego u gina i nic nie komentował, po prostu przepisał i nawet się śmiał, że taka zdenerwowana przyszłam. A byłam zdenerwowana, bo pamiętam jak kilka lat temu mój kumpel poszedł w tej samej sprawie, dostał ostry opr i jeszcze musiał błagać o receptę...

także nie stresuj się, bo teraz już nie jest tak jak kiedyś z przepisywaniem tych leków, jak masz skończone 18 lat, to lekarz ma obowiązek Ci je przepisać, nie ma prawa odmówić albo Ci prawić kazań :P

Gość njhfdfxfsdrdrgfjhhhi
nie musisz czekac do wtorku, mozesz isc rownie dobrze na pogotowie i lekarz pierwszego kontaktu tez moze to przepisac, chociaz nie ma takiego obowiazku. mysle ze jednak lepiej byloby dla nas wszystkich jakby to zrobil, niz jak tak niedojrzala osoba mialaby zostac matka.....

można na pogotowie? iśc? wbiegnę do szpitala..robiąc dużo hałasu i zamieszania, zlecą się sanitariusze i lekarze pytając co się stalo a ja... "prezerwatywa pękła, szybko...recepte..!!! za 5 minut miną 72h!!! "

Gość denimatka
To ja wam cos powiem na faktach.Raz myslalam ze naprawde wpadlam.A ze byla sobota to poszlam do szpitalnego lekarza i wcislam bajke ze mnie ZGWALCILI ;/ nawet sie postaralam o realizm i zaczelam plakac >.< on poprosil o dowod,wiec dalam.Kazal sie rozebrac bo chcial mnie przebadac,ja zaczelam protestowac ze sie wstydze itp.To on do mnie ze mnie nie wypusci i ze musi to na policje zglosic ze zostalam zgwalcona...Wyrwalam dowod i ucieklam z miejsca zdarzenia ;D a za jakies 2 tygodnie policja o mnie pytala,ale akurat bylam u kolezanki i zastali moja matke,ale nic jej nie powiedzieli.Na szczescie nie bylam w ciazy.

Gość wpdakaaaa
www.wpadka.pl Na tej stronie masz dane lekarzy, którzy na pewno nie zrobią żadnego problemu z wypisaniem recepty, a niektórzy to nawet jako "pogotowie antykoncepcyjne" do domu mogą przyjechać z tą receptą ;) Kumpela tak załątwiła kiedyś sprawę, będąc w niedzielę,w obcym mieście. Ja też kiedyś skorzystałam, z tym, że to był dzień powszedni i normalnie się umówiłam na wizytę i badanie przy okazji ;) No i wg mnie im wcześniej tym lepiej - tabletkę należy przyjąć DO 72 godzin PO stosunku.