Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaaa21

pytanie

Polecane posty

glownie do dziewczyn. chciala bym zbadac sobie hormony tylko nie wiem jak sie do tego zabrac? musze isc do lekarza rodzinnego poskierowanie? czy gdzies do jakiejs przychodzni czy co/? z tego co wiem to musze sie wyubrac do endokrynologa bo oni zajmuja sie hormonami o ile sie nie myle._!? ktoras z was na pewno byla wiec moze mi pomozecie?;?>

Nie musisz isc do endokrynologa,na okreslenie poziomu hormonow moze i powinna dac Ci skierowanie rodzinna lekarka,to badanie z krwi TSH.

no tak da mi skierowanie ale chyba musze tez pozniej isc do jakiegos lekarza jesli nop bedzie cos nie wporzadku i w ogole zeby zobaczyl te badania itd?

Gość 12345654321
Dziewczyno napisz jakie hormony bo jest ich masa ?? Na niektore skierowanie moga wypisac tylko ginekolodzy

No oczywiscie,wracasz z wynikami do rodzinnego,jesli bedzie cos nie tak,wtedy daje skierowanie do endokrynologa. Chyba,ze chodzi Ci o poziom Hormonow z wymazu,to trzeba isc do ginekologa,a to badanie nazywa sie PRL.

tylko w tym problem ze ja sama nie wiem jakie.;/

chciala bym sprawdzic czy wszytsko ok. bo mam maly wasik, maly biust a slyszalam,ze czasami po prostu trzeba hormony wyregulowac.itd