Gość Bettti Napisano Kwiecień 3, 2010 Jako alergiczka (w tym właśnie z uczuleniem na kurz i większość detergentów) chciałam się podzielić problemem, który mam przed każdymi świętami, czy większą imprezą rodzinną, kiedy to rodzina odwiedza mnie, a ja chciałabym pokazać im dom w nieskazitelnym porządku:| Tyle że sprzątanie ze względu na moją alergię jest po prostu męką:/ Mój mąż nie ma zbyt dużo czasu, żeby zawsze mi pomagać, a dzieci są jeszcze za małe na to. Pojutrze zjedzie się do mnie duża część rodziny i właśnie mam małą przerwę między gotowaniem, a sprzątaniem. Już myślałam, że w tym roku nadal będzie to dla mnie trudna przeprawa między tymi wszystkimi pyłkami, ale udało mi się znaleźć ostatnio tekst z kilkoma wskazówkami, jak sprzątać będąc alergikiem (http://www.klubdobrejenergii.pl/dobra_energia_dla_twojego_domu.html/596/Jak_zdrowiej_sprzatac_/) polecam więc wszystkim którzy mają podobny problem. A ty jak sobie radzicie z tym??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach