Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otworzyło sięęęęęęęę

miałam kochanka - ciotę, gdzie ja miałam oczy??!!

Polecane posty

Gość otworzyło sięęęęęęęę

Mialam kochanka, beznadziejny jak malo kto, nie wiem dlaczego tak długo byłam zaślepiona :O ktoś ma podobnie?

Gość ja ci gratuluje ze sie
skonczylo, bo zdrada to nic dobrego. ja też jestem z cwelem, zbieram sie by odejsc ale nie umiem

Gość teykeut
ja wlasnie cieprie, bo moj mnie zdradza i mysli ze ja o tym nic nie wiem,a do tego tamta smarkula miala tylu facetow ze czuje obrzydzenie:/

Gość Kathrin34
Ja miałam kilku i to ja z nich rezygnowałam: jeden playboy (zakochał się, czym, mnie przytłaczał) - pisze czasem jeszcze ... Potem młody karateka ... potem kolejny młody.. A teraz jest intelektualista o wyglądzie nieziemskim .. Ma wszystko: klasę, kasę i wygląd (on już jest 3 lata)

Gość Kathrin34
Choć nie wiem jak to się skończy, bo on chciałby dziecko i rodzinę ... ze mną chciałby ... i nie wiem ...

Gość kasiadax
kochanek=klamca, ja tez jestem w takim chorym ukladzie, nie raz konczylam , ale on wraaca chyba tylko po sex a wmawia mi bajkiw ktore juz nie wierze, mam go juz dosc

Gość ta co była z dziwolągiem
TAK :) mam tak samo jak Ty. nie wiem gdzie miałam oczy. Wstydzę się tego... dodatkowo się zakochał i BARDZO mi przykro bo wiem że go zraniłam. Ale dziwoląg totalny :(