Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszyzestaw

Skądmam wziac 3 tysiace?

Polecane posty

Gość najlepszyzestaw

nie wchodzi w gre prostytucja... i nie mowcie ze z wyplaty, bo to maja byc dodatkowe pieniazki, reszta idziena zycie... czy sa jakies sposoby?

Gość tfds
Witam i przepraszam, ze pisze w temacie "Jak robic gwiazde?", mam nadzieje, iz poswiecisz chwilke czasu na przeczytanie mojego postu. Moja zona Halimka poronila dziecko. Jest w strasznym stanie. Halimka potrzebuje pomocy, a ty mozesz jej wlasnie pomoc! Wystarczy, ze wyslesz sms pod numer 7176 dowolne haslo, a Halimka otrzyma fachowa pomoc od opieki medycznej. Halimka bardzo lubi ciasto i chcialaby je zjesc. Dziekuje i pozdrawiam

Gość heylliii
jedz chleb i zapijaj czarną kawą, kąpiel raz w tygodniu, zero nowych ciuchów, chodź spać o 20, znajdź 2 pracę

Gość najlepszyzestaw
ajakies bardziej prawdopodobne pomysly:) czy ktos , nie wiem skladal dlugopisy itp?:)

Gość zrob to co mąż halinki
:))

Gość fioletowa gruszka
3 tys. a 20 tys to skad ja mam wziasc ? :)

Gość ulka 2175
Proponuję MLM. Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą lub spotkaniem to napisz na maila. Nie normowany czas pracy. mlm-eco-world@wp.pl

Gość Bartłomiej Kwiatkowski
Tylko poważne oferty ludzi, którzy chcą zarobić, dorobić itp. Ile????? Tyle ile zapracujesz tyle dostaniesz. mlm-eco-world@wp.pl

Gość najlepszyzestaw
ulka czy tam bartek a napisz cos wiecej

Gość zieeeeeewam
KOLEJNA REKLAMA.... TYM RAZEM AKCJA NA 3 NICKI....:O

Gość pomodlic sie

Gość Bartłomiej Kwiatkowski
To jest właśnie problem wielu!!! Jeżeli ktoś myśli, że zarobi będąc na etacie to się grubo myli. Kiedy jesteś na etacie, ktoś rządzi tobą ty jesteś "często" jak pies. Do pracy na tą...Przerwa o tej... wyjście do domu otamtej... itd. aż się wymiotować chce. Jaki wniosek? Najlepiej być inwestorem. (no ale tu trzeba mieć kasę) Lub mieć własny biznes i zarządzać innymi :) (co wbrew pozorom jest bardzo proste) Tylko ludziom się wydaje, że jak będą na etacie to są bezpieczni. WIELKIE G... wno prawda. Jesteś bezpieczny, aż cię nie zwolnią. Zaplanowałaś z mężem że np. chcesz mieć dziecko. I w sobotę wszystko pasuje, żeby sie kochać. A tu ci pracodawca mówi, że masz zostać bo jest bilans (lub jakiś inny powód) i WIELKIE G... wno z twojego sexu tego wieczoru. Niewolnictwo XXI wieku kiedy ktoś ci mówi co masz robić, kiedy pracować, kiedy przerwa, kiedy jedzenie, kiedy kawa, kiedy koniec pracy itd. itp. Do usranej śmierci. MLM jest sposobem na zbudowanie, dodatkowego dochodu, dochodu number 1, lub całkowitej niezależności finansowej. Ale jeżeli chcesz o tym więcej pogadać to zapraszam do kontaktu na mlm-eco-world@wp.pl . Tam dostaniesz mój numer telefonu i opowiem ci na czym bliżej polega to polega, kto współpracuje itd. itd.