Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwamatka

Moja corka ma 20 lat!Urodzila dziecko! Chce by oddala je do adopcji!

Polecane posty

Gość też uważam
Nie powiedziałam że jest nie porządna, ale zaszła w ciąże w młodym wieku to świadczy o niej.

Powiedziales ze oddalbys dziecko (zgroza) porzadnym ludziom - czyli ona, wg Ciebie, porzadna nie jest skoro oddalbys PORZADNYM. A to ze zaszla w ciaze w wieku 20lat to NIC o niej nie znaczy. Bo co ma niby znaczyc? Za to, w przeciwniestwie do jej matki, bardzo dobrze o niej swiadczy to ze chce wychowac.

Gość familistyczna Bożenka
jak Ty ją wychowałaś ladacznico! już ta kobieta ma życie pozamiatane . . . jaka matka to i taka córka, a jaki ojciec to takli syn!

Gość Maniulkaaaaaaaaaaa
Jestes pojebana i nie jestes dobra matka jak mozesz takie cos robic dziewczynie to jej zycie i jej dziecko postaw sie na jej miejscu Nie jestes powazna Corce powinnas pomagac a nie odbierac dziecku matki ani matce dziecko

Gość Maniulkaaaaaaaaaaa
wyzywasz sie na corce bo wczesnie urodzila czys ty oszalala babo niszczsz jej zycie a synulkowi wielce chcesz pomagac Zastanow sie co robisz kretynko bo inaczej cie nazwac nie mozna pozatym to ty chcesz adopcji nie ona wiec uszanuj jej zdanie pozatym jest pelnoletnia i to jej dziecko

Gość Maniulkaaaaaaaaaaa
Ty chcesz dla niej dobrze pomyslalas jak by sie czula gapiac sie jak jej dziecko mowi mamo do kogos innego Tepa blaza z ciebie Moja jedna znajoma oddala dziecko pod przymusem matce miala wtedy 15 lat to sie rozumie i teraz wyladowala na leczeniu w psychiatryku tego chcesz dla corki Widac ze synulka uwielbiasz a corke potepiasz Zastanow sie nad soba bo to ty masz problem z soba nie ona

Gość pomysł nie malże idealny
dziecko zostanie w rodzinie nie wyrzucą małego na śmietnik córka będzie realizowała swoje plany w dodatku syn będzie miał upragnione dziecko i rodzina będzie szczęśliwa :)

pozwól córce decydować i wspomóżją aby mogła skończyć studia a jak chcesz syna uszczęśliwić kolejnym dzieckiem to pozwól zapłodnić synowa spermą swojego męża też wszystko zostanie w rodzinie

Gość do starucha666
Dobry pomysł:D:D szkoda tylko że autorka rozbiła dziecku tą rodzine:O:( powiedzieli chłopakowi że dziecko zostało usunięte:(

lepiej powiedziec ojci dziecka przwde, wpierac corke w wychowaniu syna.

lepiej powiedziec ojci dziecka przwde, wpierac corke w wychowaniu syna.

lepiej powiedziec ojcu dziecka prawde i wpierac corke w wychowaniu syna.

Gość xyzż
Dobrze,że to P R O W O K A C J A !

Gość tyidiotko
zatkało mnie kiedy to przeczytałam! Jesteś po*********na

Gość mruczek miau miau
autorko ty jesteś jakimś bezuczuciowym potworem...

Czy Ty sobie zdajesz sprawę do czego doprowadzisz swoją córkę? Oby tylko do depresji, bo może być gorzej. Dziecko to nie piesek, którego można komuś oddać! Czemu ty swoich dzieci nie oddałaś bogatszym ludziom? Przecież tak byłoby im lepiej. Współczuje Twojej córce. Lepiej by jej było w domu samotnej matki. Swoją drogą to co robisz pewnie kwalifikuje sie pod jakiś paragraf! Zajmij sie swoim zyciem. Jak współczujesz synowi to może sama mu urodzisz jakies dziecko?

Gość pomysł nawet dobry
ja bym proponowała córce rozmowe z psychologiem , wrazie czego jakby oddala to zeby sie z tym pogodzila.

Gość autorko czy ty masz coś
z mózgiem?

Gość fajna prowokacja
autorka sama urodź swojemu synowi dziecko a córce pomóż wychowaniu wnuczka :)🌼