Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhygtfr

rzucil mnie dla mlodszej!!!!!!!

Polecane posty

Gość juhygtfr

jestem zalamana. cale swieta przerycze. wczoraj mnie rzucil, 2 tygdonie temu poznal jak to sam okreslil 19 nastoeltnia lgowniare. ale podobno przypadkiem ja poznal. a wczoraj ze mna zerwal i co? okazalo sie ze jest z nia (znajoma go widziala) ona typowa lolitka - ubrana seskownie, ladna buzka, delikatnie rysy. ja - 26 latka. ubieram sie skromnie, wlosy poldlugie, makijaz nieprzesadny. mowil ze jestem inteligentna i z wyszej polki. ze imponuje mu. on w moim wieku i co? rzucil mnie. dla 19nastolatki. nie wiem jak dalej zyc :(

Gość doris983
Może się jeszcze chłopak nie wyszalał i stwierdził że to nie czas na powazne zwiazki jak ją poznał. Poza tym moze sie w niej zakochal bo przeciez to możliwe. sama mam 20 lat i chłopaka 29 letniego:P

Gość ja wiem, wiec powiem mądrze
ja mam 20, mój men 28 i tworzymy poważny związek. nie chodzimy na żadne disco, imprezy, nie ma jeszcze sexu(6mscy razem), dba o mnie i jesteśmy szczęśliwi. nie zawsze chodzi o seks i imprezy, czasem po prostu jest zauroczenie od pierwszego wejrzenia i tyle. ;)

Gość doris983
młodsza nie znaczy łatwiejsza, często te starsze szybciej zgadzaja się pójsć do łózka

Gość ta tammm
jest tylko jedna rada-jak najszybciej zapomnij o nim. Nie rozpamietuj tego co bylo albo co by bylo gdyby. Nie mysl o tym wogole. Skup sie raczej na szukaniu nowego chlopaka. a jak go znajdziesz twoj "stary" pewnie bedzie chcial wrocic ale bedzie juz dla niego za pozno;-)

Gość no taaak
Olej! Znajdziesz innego! To bydlaki! Jak ma wieksze cycki lub dupe to każdy tak zrobi! Faceci tego typu-do uśpienia!

wiem ze cierpisz teraz bo najgorsze co moze sie zdarzyc to jak facet odejdzie do innej, najlepiej urwij z nim kontakt nie szukaj wiadomosci na jego temat wyrzuc wszelkie gg numer telefonu zeby cie nie korcilo unikaj na poczatku miejsc gdzie mozesz go spotkac ... faceci zawsze zaluja wiesz oni po prostu tak maja nie przemysla zazwyczaj swojej decyzji narazie jest zauroczony nia jest mloda nowa moze ma motylki w brzuchu ale taki stan trwa tylko 3 miesiace zanim bedzie mogl stwierdzic czy to jest ta wlasciwa pozniej zazwyczaj czar pryska .. jesli jestes inteligentna madra i wartosciowa osoba a na pewno jestes to tego pozaluje... ale nie czekaj na to tylko postaraj sie zapomnieć o nim 2 raz wchodzenie w zwiazek nie mialoby sensu nie byloby zaufania, pewnosci ze to sie nie powtorzy ... stac cie na takiego faceta ktory bedzie cie kochal raz na zawsze milosc ma uskrzydlac niesc radosc a nie cierpienie. Jestes jeszcze mloda bedziesz bogata o nowe doswiadczenia i wykorzystasz je w nowym zwiazku powodzenia !! :*

Gość dup srka dupa
nie martw sie..... na mój widok 19nastolatki się ślinią, na Twój pewnie tez, wykorzystaj to i tych małolatów w ramach odwetu,

Gość hmm ale po co odwet
moim zdaniem prawdą jest to co ktoś wyżej napisał- miesiac, dwa i czas zweryfikuje... związek to nie tylko seks, no chyba ze tylko po to beda sie spotykac to tym bardziej nie masz czego żałować ;) nie szukaj odwetu, szukaj swojego szczęscia! ❤️