Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krewetka26

Zero klotni - super sprawa

Polecane posty

Gość krewetka26

tak kiedys myslalam, zycie weryfikuje wszystko......... jestem z X prawie 9 miesiecy i ani razu sie nie zdazylismy poklocic bo X jest taki ugodowy meczace .................

Gość zaczekaj jeszcze z rok to się
pozagryzacie ugodowy facet to nudny facet:p

Gość krewetka26
moze czasami chce sie z nim czasami poklocic a nie da sie .......................

Gość heheh my kobiety chcialybysmy
miec idealnego faceta- zeby byl meski, ale tez umial wyrazic uczucia, zeby byl elegancki, ale czasami lubil zalozyc luzne dżinsy, zeby byl zabawny, ale umial zachowac powage, zeby byl kochany, ale nie do przesady, np i wreszcie,zeby mial swoje zdanie- i tu również dodam- nie zawsze... ale takich facetow nie ma.. jeden ma czegos wiecej, drugi mniej.. klocicie sie jest zle, nie klocicie sie jest jeszcze gorzej,ehh jakie to zycie jest chore:D

Gość środa w czwartek a w sobotę
to go sprowokuj dla zachowania równowagi emocjonalnej

Gość mam podobnego faceta
ugodowego, ale mimo wsystko po 3 latach zaczelismy sie sprzeczac, po 9 miesiacach nadal zachowywalismy sie jak mloda para zaraz po poznaniu

moj facet ma własne zdanie ale to nie musi oznaczac ze sie kłocimy, rozmawiamy, wymieniamy poglądy i dochodzimy wspólnie do jakiegos kompromisu. mnie to odpowiada.

Czasami kłótnie dobrze robią związkowi, nie myślę tu o prawdziwych awanturach, ale od czasu do czasu jakaś ostrzejsza wymiana zdań, mała sprzeczka ;) Jak dla mnie najgorsze są ciche dni - lepiej, żeby nawet sobie wszystko wykrzyczeć, niż nie odzywać się wcale... Wiesz co, ja bym chyba nie wytrzymała z facetem, który mi non stop przytakuje, nie ma swojego zdania. To chyba męczące co? No i nudne?

Gość krewetka26
środa czw...... myslalalas/es ze nie probowalam????? wiele wiele razy i bez skutku mowi po co sie tak denerwujesz................

Gość krewetka26
nie tyle nudne co meczace strasznie...........

Gość aposteriori
Tez bylam kiedys z facetem, ktory generalnie nie klocil sie ze mna, co nie znaczylo, ze w pewnych kwestiach nie mielismy odmiennych zdan. Jakos odczuwalam ten brak klotni jako objaw obojetnosci z jego strony.

Gość ghvkuygvbuyk
meczace? na pewno ty jestes dla niego meczaca, typowa baba ktora albo papla 12/24 albo sie kloci :O

Gość krewetka26
moze tak jest nie wiem......... denerwuje mnie to jak mowie ze moze pojedziemy na weekend w miejsce X a on ok a ja pytam czy napewno chce a on ze moze pojechac jak ja chce ...............

Gość krewetka26
rozmawiamy duzo albo duzo piszemy, nie jestem papla dla twojej wiadomosci

Gość eh eh eh
mam takiego samego.. juz mnie to wkurzac zaczyna i mu powiedziałam czy nie umie choc raz sie na mnie wkurzyc to odp ze jak bedzie miał powód to sie wkurzy :P nawet ja nie mam o co sie na niego obrazic bo poprostu nie mam...juz sie zaczyna robic nudno w takim zwiazku bez nawet najmniejszych kłotni kiedy jemu wszystko pasuje.. a z drugiej strony nie chce go krzywdzic bo to dobry człowiek.. ehhh ale ci faceeci to sa dziwni :P

Gość krewetka26
jak bedzie mial powod to sie wkurzy - jakbym mojego slyszala....... cd swiete slowa.......

Gość krewetka26
bata ta........