Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

męska pomarańcza

Podobają mi się kafetrianki oczywiście nie wszystkie

Polecane posty

Gość bazeraaa
Brzydula jaka zachwycona że facet z kafe ją pochwalił strzel mu loda z wdzięczności

Brzydzia jest całkiem spoko bo nie jest taką malkontentką potrafi się uśmiechać a to w naszym smutnym kraju bardzo pożądana cecha, jest też całkiem atrakcyjną niewiastą.

Gość bazeraaa
"całkiem atrakcyjna" - ja bym sie obraziła za takie określenie to tak jakbyś powiedział że nie odstrasza i całkiem może być

Gość meska pomaranczoo
uwazaj na to co mowisz, za taka szarmancka kafeterianka kryje sie gruba niewyzyta 48latka

Ja lubię kobiety wesołe niepretensjonalne takie cieszące się i z tych drobniejszych rzeczy jest tu ich kilka ;) niestety nie mam do takich dam szczęścia bo skutecznie odpierają moje jakże nieudolne zaloty :D

Lat mam 27. Być może źle szukam albo słabo się staram, problem w tym że jestem dość stateczny w uczuciach... Ostatnio widuję całkiem sympatyczne dziewczyny w autobusie ...

Gość Laseczkaaa11
Chcesz dostać zupełnie za darmo najróżniejsze gadżety? Wystarczy zbierać punkty i wymieniać na nagrody. Zapraszam i polecam ! http://www.tinyurl.pl?Cm6HNela :)