Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka pytająca

seks w pupę - ile ludzi to uprawia?

Polecane posty

Przynajmniej mam się czym chwalić :) I jakbyś kretynie nie zauważył, to tamten drugi się mnie zapytał :O Kurwa - taki Areczku wierzący jesteś, a słownictwo masz niczym z rynsztoku :)

Gość ms. jones
na ktorym jestes roku?:classic_cool:

Ja wiem że porządnych mężczyzn to ty sie brzydzisz. To działa również w druga stronę, nigdy bym swojej żony zdzradzil zwłaszcza z taką suką jak ty. Ciebie za to posuwają sami twardziele. Tylko że każdy z nich chce sie tylko w ciebie spuścić i nic więcej

Porządnych?! Porządni Mężczyźni potrafią się wysłowić i mają szacunek do płci słabszej! Tak - mi też chodzi o to, żeby ktoś mnie tylko zaspokoił. Bo chyba po to uprawiam seks bez zobowiązać, prawda? Yntelygencie :)

Gość ms. jones
z czego miałaś ostatnio egzaminy? :classic_cool:

Gość ms. jones
i skąd wyrywasz tych facetow na seks bez zobowiazan? często to robisz?

Gość Areczku 145
Ty katolski talibanie :D. Jak ci kurwa nie wstyd opierdalać kobietę ? I to w święta !! Przecież twoja bozia się wkurwi i za chuja do nieba cię nie weźmie :D Ubierz się czym prędzej, odejdź od komputera, tego wymysłu szatana i pędź do kościółka. Padnij na pysk i leż krzyżem błagając bozię o przebaczenie 🖐️

Gość ms. jones
pytalam się o egzaminy...💤

Normalni ludzie mają seks ze swoimi partnerami. Wiem ze to dla takiej patologii jak ty niezrozumiałe. A takie prymitywy jak ty nigdy nie będą mieć normalnej rodziny, tylko całe życie będą dawać dupy bez zobowiązań. Zwlaszcza kobieta która sie tak prowadzi to szmata, wyprana z uczuć, wrażliwości, patologiczna suka. Ty się tylko nadajesz na worek na sperme. Naprawdę szkoda mi ze takie ścierwo wybralo tak szlachetny zawód. Nigdy nie będziesz miala wstępu do taiego świata o którym pisze, bo takie kurwiszcza jak ty zawsze będą spychane na margines.

O co ci kurwa chodzi? Moja sprawa z kim, gdzie i jak to robię ! Marginesem, to jest twoja popierdolona rodzinka! Pomyśleć, że będę takich ludzi leczyć :( Aż się odechciewa 😭

Gość Areczku 145
Czy ten twój świacik to opierdalanie żony i tłuczenie jej w zaciszu domowym :classic_cool: ? A na zewnątrz udawanie przykładnego małżeństwa ? robicie to jak bozia kazali ? Przy zgaszonym świetle, tylko na misjonarza i tylko w celach prokreacji ? No to gratulejszyn :D.

Gość ms. jones
ej pipko...twoje milczenie mówi samo za siebie :classic_cool: oszustka 😴

W stosunku do normalnych ludzi jestem życzliwy ale takie suki jak ty zawsze deptam.

A właśnie !! Skoro macie tylko jedną córkę, to : a) Twoja żona się zabezpiecza - co jest grzechem b) Nie robicie tego :) c) Coś równie zjebanego :)

Ona wcale nie studiuje medycyny tylko tak ściemnia. Kiedyś ktoś już sie o coś pytal to nie potrafiła odpowiedzieć na nic.

no dobra....jak jesteś na medycynie to wyjaśnij do czego służy kwas cyklopentanoperhydrofenantrenowy...i zasadę jego działa ....joł:)

Potrzebuje jednej rady. Jak w szybkim czasie obnizyc ALAT ? Potrzebuyje to na badania do pracy, mam 67 U/L, musze mieć jutro 50. Stosuje diete, żadnego mięsa, lykam esentiale forte, żadnych dolegliosci nie odczuwam, alkoholu nie piję w ogóle. Zauqważylem że czym dłuższy post tym wynik niższy, co jeszcze moge zrobić by jutro wqyszedl dobry. Pytam na serio i już cie przeprosze choć zdania o takich osobach nie zmienie.

Tajemnicza Dama.. no dobra....jak jesteś na medycynie to wyjaśnij do czego służy kwas cyklopentanoperhydrofenantrenowy...i zasadę jego działa ....joł;)