Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka pytająca

seks w pupę - ile ludzi to uprawia?

Polecane posty

Gość gość
podsumowanie debilnych i nieuzasadnionych kłótni: anal to dewiacja preferowana głównie przez kalekie kobiety, które nie mogą osiągnąć orgazmu waginalnego i łapią się anala jak tonący brzytwy. Z punktu widzenia fizjologii seksu jest to przyjemność, oprócz smrodu i bólu, taka jak drapanie za uchem, gdyż o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu. W przypadku mężczyzn, to dewiacja preferowana przez kalekich mężczyzn, którzy nabawili się kłopotów z wytryskiem z powodu częstej masturbacji lub nie mogą się spuścić, gdyż mają zbyt małego siurka i on lata jak we wiadrze, a do wyzwolenia ejakulacji musi być odpowiednio silne tarcie żołądzi o ścinkę pochwy.Brak tarcia=brak wytrysku=brak orgazmu= ch**j nie seks. Poza tym anal nie jest żadną metodą antykoncepcji, gdyż wyciekająca z duuupy sperma często zahacza o wargi sromowe, a tam jak dostanie się plemnik, to ciąża gotowa.

Gość Dałam 18tolatka
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 18.wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag👄🖐️

Gość gość
@9:54 No, wreszcie ktoś wytłumaczył jak "krowie na rowie? Należałoby dodać możliwość nabawienia się rakotwórczego brodawczaka, rozluźnienia zwieraczy i sranie po kostkach w kolejce po chleb, nie wspominając o wstydzie.

Gość gość
Do gościa nade mną: tylko zwierzęta nie mają poczucia wstydu, np. psy kopulują bez żenady na ulicy. Podejrzewam, że Ci, co uważają anal za formę miłości niedawno z drzewa zleźli i pewne ośrodki w mózgu nie są jeszcze na tyle wykształcone, by zrozumieć co jest dobre a co złe. .

Gość miły pan
Dla mnie jest poprostu antykoncepcja ........nie muszę sobie przerywać , albo używać niezbyt miłych np. gumek ......

Gość zboczony
robie to z moim facetem strasznie mi stoi jak on mi wklada

Gość gość
ja moją zonke przynajmniej raz w miesiacu bzykam w pupe mówi ze nie lubi a czasami ma taki orgazm ze masakra

Gość gość
Orgazm jest nieziemski to fakt.

Gość gość
dd30 czy próbowaliście kochać się dopochwowo z analną zabawką?Chętnie Cię czytam jak trafię.:-)

Gość gość
Mam wspaniałą żonkę. Seks tylko dopochwowy bez lodzika i minetki ani analka. Ala z dwa razy w miesiącu mamy Seks w trójkącie z kochanką i wtedy mogę uprawiać z nią anal lodzik i mogę ssać minetkę. Jako pierwszą zaspokaja seksem dopochwowy potem przygląda się na nasz seks z kochanką.