Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on4645

co sadzicie o takiej sytuacji ?

Polecane posty

Gość za mlodzi niestety

wnioskując- dziewczyna miała jakieś 14 lat jak zaczeliście się spotykać, a Ty 17? Wcale nie dziwię sie, że się waha, pewnie jestes jej pierwszym chłopakiem i mozliwe, że zastanawia się, jak by to było z innym, czy nie straci czegos jesli nie spróbowałaby zkimś innym.... Poza tym wiek 20 lat to chyba trochę wcześnie... ..CHOCIAŻ... teraz ma rocznikowo 21lat, czyli za rok w 2011 będzie miała 22, a Ty 24. Ja w momencie brania slubu miałam 23 lata a mój Mąż 24 :) byliśmy przed ślubem też mniej więcej tyle co Wy, teraz jesteśmy 2 lata po ślubie i nie zamieniłabym Męża nigdy na żadneog innego :) a podczas składania przysięgi, ani wczesniej- nie wahałam się bo wiedziałam, że to TEN. Dlatego myslę, że wszytsko zależy od osobistej dojrzałośći a nie od teog co powiedzą rodzice, znajomi czy ludzie z forum.

Odpowiadam na pytanie;) Ślub nie był spowodowany ciązą. Nie jestem w ciązy i narazie dziecka nie planujemy. Jak już pisałam oboje studiujemy dziennie i na dziecko nie mielibyśmy czasu...;) pobralismy sie bo sie kochamy i chcielismy być razem, mężem i żoną a nie tylko parą. Ot cała tajemnica