Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradize

spuźnia mi się okres czy to ciąza?

Polecane posty

Gość paradize

Witam serdecznie spuźnia mi się okres już 6 dni do tej pory miałam co 28 dni, teraz jest inaczej. Ostatnio miałam okres 28 luty 14 marca kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywa. zrobiłam już dwa testy jeden 29 marzec drugi 1 kwietnia oby dwa wyszły negatywne. Czy nie za wcześnie je zrobiłam, czy mogę być w ciazy, cały czas o tym myślę. niewiem co robić? Proszę o odpowiedzi z góry dziękuję.

Gość tesz tak uwarzam
napewno jesteś

mialam tak samo jak ty. napewno nie jestes jesli guma byla cala i nic sie do ciebie nie przedostalo.

Omg tyle tematow na ten temat. Po co uprawiacie sex skoro czy jest z czy bez zabezbieczenia i tak sie ciazy boicie. Kazda Daje sie poniesc a pozniej sie boji... SEX jest dla tych ktorzy wiedza ze moze sie skonczyc ciaza , nie panikuja jak okres sie spoznia bo biora pod uwage wszystkie mozliwe scenarjusze i sa odpowiedzialni za konsekwencje za nim idace. Uprawiajac sex nie stajesz sie bardziej dorosla a bycie mloda mama chyba nie jest szczytem twoich marzen...

Gość LiliumAsia
czego dobijacie dziewczyne ?! dwa testy wyszly negatywne... wiec na 50% nie jestes w ciąży. kolejne 50% powie Ci lekarz... a Ty nie mysl o tym ze nie masz okresu... psychikaa tez robi swoje. uszy do góry

Gość paradize
Dziękuję ci bardzo za wsparcie. Jutro zrobię trzeci test.