Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona;*

brak okresu na Duphastonie

Polecane posty

Gość zmartwiona;*

Witajcie.. Otóż biore duphaston dopiero pierwszy cykl.. brałam od 16 dc do 25dc.. dziś jest 31 dc a okresu nie ma... ;/ zaznecze jeszcze że biore go na uregulowanie i na szybsze zajście w ciąże.. robiłam test dwa dni temu.. negatywny, czy ZROBIŁAM GO ZAWCZESNIE?

Gość zmartwiona;*
aha .. mam także juz od paru dni temp 37,1 37,2

Gość zmartwiona;*
moje poprzednie cykle byly 32 dniowe lecz sie przedłuzały nawet do 36

W takim razie ja bym pczekała jeszcze pare dni z testem jak okres sie nie pojawi.

Gość zmartwiona;*
tak bedę musiala zrobić.. poczekać, narazie mnie dosć mocno boląpiersi.. sa tkliwe.. ale sobie mówie ze to przez ten hormon.. bo to był by cud gdybym zaszłą w ciąże przy pierwszym cyklu z duph.. ale nie ukrywam ze bym b. chciala.. a moze którejś z Was sie udało od razu??

Gość zmartwiona;*
moze jednak znajdą sie dziewczyny które coś na ten temat wiedza?? o duphastonie poraz pierwszy.. czy to jest normalne??

Gość zmartwiona;*
podnosze..

Gość zmartwiona;*
czy na tym leko mozna miec stan podgorączkowy?

Gość hylo
mozesz miec stan podgorączkowy poprzez ciąże ;D nie wydaje mi sie zeby mial na nia wpływ dyphaston

Gość zmartwiona;*
tak byc moze .. ale nadal nikt mi nie ppwiedzial kiedy powinna wystąpić @ przy pierwszym cyklu ???? nikt NIE WIE !!!!!!!!!!???????????

Gość zmartwiona;*
wciąż nie mam @.. czy wkoncu ktos mi to wytlumaczy czy to przy duph.normalne???????????????????????????????????

Gość zmartwiona;*
tak sie martwie.. ;(

Gość ja tez biore
ja tez brałam pierwszy cykl i dzis powinnam dostac @ ale jak narazie go nie ma i szukam cos na ten temat

Gość zmartwiona;*
super ze sie odezwałas.. :) mam pare wytań.. w jakim celu go bierzesz, jakie dawki i skad wiesz ze dzis powinnas dostac@? kiedy wzielas ost tabl?

Gość ja tez biore
dostałam go bo juz długo staram sie o dziecko i nie moge zajsc.Liczac jak zawsze miałam cykle28-30(ostatnie 3 cylke miałam krótsze i dlatego ten lek dostałam)to dzis powinnam dostac okresu ale narzie go nie ma wiec nie wiem czemu.czytam ze dziewczyny zaraz po odsawieniu na drugi dzien dostaja @a ja go nie mam.Biere go od 18dc po 1 tabletce dziennie przez 10dni

Gość ja tez biore
24.03 zaczełam brac a skonczyłam 2.04

Gość zmartwiona;*
tez starmy sie juz długo.. To dopiero dwa dni temu wzielas ostatnią, ja ost wziełam 8 dni temu.. od tej pory codziennie mam tempke powyżej 37.. kłuja mnie jajniki i bolą piersi.. a test negatywny byl 2 dni temu robilam, ja nie wiem kiedy powinna u mnie ta @ wystapić.. :( co mi radzsz? zrobie test za pare dni znowu

Gość ja tez biore
nie wiem sama szukam odpowiedzi na to pytanie,ale czytałam ze powinno sie dostac na drugi dzien po odsawieniu

Gość zmartwiona;*
no js przeczytałam ze z tym to jest różnie.. jedne dostają w dniu odstawienia, inne w trakcie i jeszcze inne na 5 dni po odstawieniu, wie cchyba reguły nie ma, Ty jeszcze mozesz @ dostać.. to dopiero drugi dzien