Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham_i_wymagam

Gdzie wrażliwi faceci????

Polecane posty

Gdzie ci chłopcy..ktorzy naprawde kochają wg tego co dziewczyna ma w głowie..gdzie ci którzy sie starają...nie kłamią...gdzie ci wrazliwi.nie zdradzający...gdzie ci co potrafią sie zostać z godnościa a nie przez sms.... a ja dałam tyle z siebie..i nic nie dostałam.została sama ze wszystkimi swoimi problemami.. a on ma inna..i jeszcze mi opowiada jaki to on szczęśliwy i oczekuej oklasków z mojej strony..mi sie wydaje czy to wszystkomieści się w słowie EGOIZM??? piszcie na gg jesli chcecie... nie pisac jeśłi ktos ma zmiar mi dowalic..moze szukam bratniej..duszy...ale jednak męskiej..mam wiele przyjaciółek..nie potrezbuje damskich znajomości...Chce mężczyzne wartego braku apetuytu..i zeby naprawde sprawił żebym se poczuła kochanai szanowana..gdzie moje motylki w brzuchu... :((( 13655003 gg moje.pisac;)

Gość maja384
wrażliwi faceci siedzą w więzieniu :o

wszystko jest do doopy ..to wszystko jest do .....

Gość jędrekłoło
zajęci już:P;)

Gość wygineli
w cenie sa cwaniaki i egoisci no ale maja to cos ;)

Gość V1v23
Wszystkich już kobiety wytruły, łącznie ze mną:D

Gość V1v23
O! dokładnie tak jak napisała Pani wyżej:D;).

Gość Szklistaaa
Ukryci przed światem, zwykle zbyt niepozorni dla kobiet.

Gość kafeterianka252
przy moim boku;)

Gość Lonely_Wolf
Poważnie pytasz? Starałem się, byłem miły, wrażliwy, nie chodziło mi tylko o seks - efekt? Dużo razy usłyszałem zostańmy przyjaciółmi, dobrze się z Tobą rozmawia, ale to jednak nie to, zasługujesz na kogoś lepszego. Jestem arogancki, średnio miły, gram na kobiecych emocjach - efekt? Dziewczyny same się odzywają. Tak więc po prostu kobiety dostają to czego same oczekują, dlatego też nawet nie wypada rozpaczać iż nie ma miłych, romantycznych chłopaków. Znaczy są, ale maksymalnie do trzeciego związku. Potem przeważnie orientują się o co naprawdę kobietom chodzi:P

ale najlepsze jest że raz taką wykorzysta cwaniak to nie wyciąga wniąsków tylko kolejny taki sam cwaniak wykorzystuje. Potem żal do wszystkich facetów a sama wybrała;)

Gość Lonely_Wolf
Szczerze powiem, że od kiedy zrozumiałem o co biega, w najmniejszym stopniu mi to nie przeszkadza. Martwić się zacznę jak będę starszy i żony będę szukał:)

Czym prezentujesz qwiększy poziom chamstwa, prostactwa, wulgarności, tym większy respekt kobieta przed tobą czuje. Pracuję w firmie gdzie jest dużo kobiet i takie wyciągnąłem wnioski.

ja naprzyklad jestem bardzo wrazliwy....3 miesiace temu rzucila mnie dziewczyna w dosyc chamski sposob dla innnego ja przez to popadlem w depresje i teraz biore silne leki przeciwdepresyjne ,ale i je odstawilem bo otumaniaja czlowieka...i jak narazie jest tragicznie:(bardzo sie staralem i bardzo kochalem i pewnie nadal koham ta dziewczyne, ale wiem ze ona ma mnie i to co sie ze mna dzieje juz gdzie przez 3 miesiace nawet slowem sie sama nie odezwala a ja popadlem w rozne ciezkie stany...oj jestem wrazliwy jestem, niestety:(zyje bo zyje nawet nie wiem czemu jeszcze zyje i tak nie widze sensu i nie mam w ogole wiary w tym wszystkim:(pozdrawiam.

a ci ktorzy kradna,pokazuja ze sa cwaniakami, nie kiedy leja swoje kobiety i oni maja wszysstko a jak ich rzuci to jeszcze wyzwie i na drogi dzien bedzie z inna....tak jak ta moja do ostaniej chwili mnie trzymala a gdy juz sobie zapewnila bycie z tamty to rzucila wsumie z zimna krwia i odrazu po mnie inny ,jeszcze nadodatek pokazywanie poprzez strony internetowe (nk,gg) jak jej dobrze z tym nowym.....ja nie wiem czy ona mi to na zlosc czy naprawdee nie zdawala sobie sprawy jak mnei tym skrzywdzila......teraz kurwa takie zycie jak w madrycie normalnie zyc nie umierac czlowiek zalamany wiekszosc przeplacze i rozmysla o takim czlowieku....bo go sie naprawde kochalo....:(:(:(

celowo cię dołuje niektóre takie już są. Nic im nie zrobisz a wyzwiska lecą.

ciesz się że z nią dziecka nie miałeś kto inny by zrobił dziecko a Ciebie by wrobiła i byś bulił alimenty nie na swoje dziecko.

Looser jesteś niedorozwiniety umyslowo i to widać w każdej twojej wypowiedzi. Jestes nienormalny i najlepiej żeby cię odizolowano od normalnych ludzi.

Loooooser i Domink1000 Co was opętało na takie wyzwiska.?Warto.?Nie lepiej być miłym i uprzejmym.?A jak nie mozeciie tego zrobic to chociaz się nie wyzywajcie... kolega tam napisał, że powinienem się cieszyć że dziecka z nią nie miałem.Wsumie to masz racje, ale powiem ci że jaką by mi krzywde nie wyrządziła to i tak chyba bym to podobnie przeżywał bo robiła mi nadzieje, mówiła puste słowa ,przysiegała, obiecała złote góry a ja naiwny wierzyłem i ufałem.....ona nie wie w jakim jestem stanie , staram się udawać "poprzez" naprzykład wesołe specjalne napisane opisy, że nic mi nie jest i ,że te rozstanie mnie nie zniszczyło ,ale niestety prawda jest inna co zrobić:(

ja kiedyś z jedną taką kręciłem gdy jakiegoś cwaniaka zostawiła dziewczyna tej ażsię nogi paliły go "pocieszać". Tak to można wierzyć w kobiece słowa. Potem na necie długo gadałem z jedną taką w pewnym momencie wyszło że ma faceta a ją znałem z serwisu randkowego. Zerwałem znajomość minełó z paręmiesięcy i ona sama zagadała wyszło że ją facet zostawił. Od tego momentu nie wierzę za bardzo w to co one piszą bo kłamią i oszukują do perfekcji.

Gość taki jede koles
Lonely_Wolf Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Takie miłe zachowanie przesycone wrażliwością jest aseksualne ,a kobiety chcą seksu tak samo jak faceci więc widząc miłego przyjaznego kolesia nie widzą w nim obiektu seksualnego czyż nie ? Dlatego zostają przyjacółmi bo do tego się nadają To tak jak by facet umawiał się z kobieta ,która na jakiekolwiek aluzje i podteksty seksualne nawet te najsubtelniejsze obraża się ,a na jakąkolwiek próbę dotyku krzywi się jak małe dziecko ,a pocałunki są fuj i ble.

kondzio ty musisz się czymś zająć żeby o tym ciągle nie myśleć. Znajdź sobie jakieś hobby lub zacznij jakiś sport uprawiać. Tak ciągle o niej myśląc do niczego nie prowadzi.

Do tego paręrazy oberwałem tekst zostańmy przyjaciółmi. Chociaż fakt za przystojny to nie jestem. A wy panowie przystojni ? pytam tak z ciekawości