Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT -pomogę

Polecane posty

Powróżę chętnym :) Zasady są proste. Tylko jedno pytanie i tylko czarne nicki (konto można założyć w pół minuty). Proszę podać imię i datę urodzenia. Także od innych, jeśli ich konkretnie dotyczy pytanie np. partner. Pytanie nie powinno być ogólne (co mnie w ogóle czeka? ) i nie zaczynać się od słowa kiedy, ponieważ czas w kartach jest płynny.

Małgorzata 13.07.1988 Czy on się jeszcze odezwie? Czy o mnie pamięta?

katarzyna 12.02.91 będziemy ze sobą szcześliwi,zamieszkamy razem,jest wobec mnie szczery?krzysztof 26.06.86

:-) Ania 3.4.78 i Czarek 17.5.59 czy to jest mąka na wspólnych chleb (życie) ? jestem pod wrażeniem - przemiła niespodzianka - wróżba w urodziny :-) czy mogę prosić o dopełnienie powyższej wypowiedzi o obraz Jego uczuć wg Tarota? co się w nim kłebi i czy jest tam miejsce dla mnie, czy też nie? pozdrawiam

@ pieciozlotowka Pytałam o najbliższe 2 lata i raczej tak. Natomiast to będzie ślub w trójkę... Nie obędzie się przy tym bez problemów, dużo napięć i raczej nie wygląda to na ślub z marzeń...

Marta 07.04.1989 Damian 16.06.1989 Czy nasz zwiazek przetrwa "burzę"?

W sumie moge sie zapytac Bozena 4.08.1992r. Moje pytanie brzmi czy powinnam pojsc do lekarza z problemem kostki w stopie czy nie

@ drugs Czasami o Tobie myśli ale nie w sposób jaki być chciała. W ogóle co innego niż uczucia zaprząta teraz jego głowę i jest dla niego priorytetem.

Gość ana. anaa
co to znaczy ze czas w kartach jest płynny? poł roku temu wrozka powiedziała mi ze w marcu znajdę pracę. i nie znalazłam chociaz sie o nia starałam:(

czy jest wobec mnie szczery i co widzisz w naszym zwiazku? katarzyna 12.02.91, krzysztof 26.06.86

23:25 [zgłoś do usunięcia] ana. anaa co to znaczy ze czas w kartach jest płynny? poł roku temu wrozka powiedziała mi ze w marcu znajdę pracę. i nie znalazłam chociaz sie o nia starałam to znaczy , że kary czasu nie pokazują, bo my mamy wpływ na to co się wydarzy, karty to nie wyrocznia, to drogowskaz do celu, na który wpływamy i zmieniamy swoim działaniem

@ sweethoney Tak i to nawet będzie coś poważniejszego a przynajmniej nie przelotny romans. Radzę jednak uważać, bo zjawi się i drugi mężczyzna. Może próbować Cię oczarować, tak czy inaczej namiesza trochę ale w gruncie rzeczy jedyne o co mu będzie chodziło to seks.

czy jest wobec mnie szczery i co widzisz w naszym zwiazku? katarzyna 12.02.91, krzysztof 26.06.86 :)

Gość jesteś prostakiem więc
nie będziesz miał :O

Gość garlicka.n
czarny kutas - czemu nie masz dziewczyny? jestes brzydki/biedny/głupi? czy miałeś okres w zyciu gdy pomyslałes ze jestes gejem?

Gość ana. anaa
matiszka - poswiec jedna minutke i wytłumacz o płynnym czasie w kartach:)

Gość łeeee
ana, poświęc jedną minutke i przeczytaj to co powyżej napisane:)

@ turkusek Wszystkiego najlepszego! 🌼 Nie bardzo rozumiem pytanie z tą mąką heh Pytasz czy będziecie razem czy jak wyglądałby Wasz związek? :) Jeśli chodzi o Jego uczucia względem Ciebie to jest ich cała masa. Od pożądania po ciepłe, silne uczucia. Natomiast jest coś co go blokuje... mogą to być obawy o różnicę wieku bądź szykuje mu się jakiś wyjazd, dłuższy.

@ kotek birmanski Tak, ale nie dziś. Tobie będę kładła większy rozkład a na takie nie mam dziś głowy. Nie chcę namieszać :)