Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT -pomogę

Polecane posty

Gość kafeterianka252
Ona to bubel! Piszcie do pandory, mi pomaga. Nie ogranicza się do tarota! czrownicapandora@o2.pl zadasz byle jakie pytanie, lub prośbę, to od razu ci odpowie!

ok,przeczytałam że o zdrowie nie pytac to może mogę zapytac o sytuację finansową,pogorszy się ,polepszy czy bez zmian ,pozdro

@ kociczkaa Eh, piszę żebyś ograniczyła się do 1 pytania a Ty dalej z dwoma. Zapytałam czy jest wobec Ciebie szczery. Tak, jak najbardziej jest.

Ja 02.01.1990 On 30.05.1990 czy sie jeszcze zejdziemy?

@ EvaVentt Podaj jego imię. Jeśli chodzi o czas to owszem, uważam że nie ma sensu o to pytać. Ramy czasowe lepiej umieszczać w pytaniu czyli pytać o najbliższy rok. Na pytanie kiedy raczej nie ma sensu moim zdaniem... ale są osoby, które tak kładą karty. Nie wnikam :)

Gość kafeterianka252
Ludzie dajcie sobie z nią spokój!!! Jak czegoś potrzebujecie piszcie do pandory!!! Nie ogranicy was do jednego pytania i nie chce w zamian kasy!!! to jej mail czrownicapandora@o2.pl poważnie!!

Gość łeeee
"manna z nieba nie zaiperdala", umarłam :D:D:D

wczoraj chcialam zadac pytanie ale wrozka nie maila czasu zawsze jakos jestem ostatnia i na szarym koncu:(

Gość do Czarnego K....
A masz jakieś koleżanki?

To bardzo miłe - odezwę się. Miłego wieczoru :-). Pozdrawiam

Angelika 02.01.1990 Patryk 30.05.1990 czy sie jeszcze zejdziemy?

Gość kafeterianka252
A róbcie co chcecie... Mówię wam, piszcie do pandory, a nie do jakiejś babki która siedzi i wymyśla... Poważnie, nigdy nie czekam na odp dłużej niż 30 mmin! sprawddzona

Gość kafeterianka252
Dać wam jej maila?

Gość trochę naiwna
ja - agata 04.03.1992 on - Tomek 28.07.1992 czy wróci do mnie?

ja znam wielu facetów niezbyt urodziwych ale charakterem tak nadrabiaja ze z dziewczynami problemu nie maja. wiec TU nie chodzi o wyglad. czemy tego nie rozumiesz?

Gość kafeterianka252
nie mam żadnego, chodzi mi o to że bardzo mi pomogła i to nie raz, Jak już chcesz coś wiedzieć na poważnie to nie warto słuchać jakiejś baby która myśli, że uwiezymy jej ze wrozy z tatota... Masakra...

DOBRA, WYJAŚNIJMY COŚ SOBIE. W pierwszym poście wyraźnie napisałam jak ma wyglądać prośba, jeśli ktoś nie zrozumiał to wyjaśniam. 1. Czarny nick - zakładam jednak że to oczywiste. 2. JEDNO pytanie - posłużę się przykładem "co zrobić by tą pracę znaleźć i czy ja w tym roku znajdę?"... czy tylko ja widzę dwa pytania? :) 3. Imię i data urodzenia. Swoje i innych osób jeśli pytanie dotyczy konkretnej osoby. Otóż wyjaśniam "on" to nie jest imię :) A TERAZ. Zaczyna się robić śmietnik a ja nie mam ochoty skakać po stronach i szukać gdzie ktoś coś uzupełnił czy wybrał pytanie. ODPOWIADAM TYLKO NA DOBRZE SKONSTRUOWANE PROŚBY. Jeżeli czegoś brakuje to proszę skopiować post i dopisać braki by WSZYSTKO BYŁO W JEDNYM POŚCIE. Twoje miejsce w kolejce jest tam gdzie pojawił się prawidłowy post. Dziękuję za uwagę :)

Gość kafeterianka252
Widzicie? Masakra nie chce jej sie bzdur wymyslać.... pandora rulez!! kto chce jej maila??