Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT -pomogę

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaa bum

PROSZĘ NIE DOPISYWAĆ TUTAJ JUŻ PRÓŚB, NIE BĘDĘ ODPOWIADAĆ. Odpisuję tylko na obiecane już posty :)

@ Quicksand Jak najbardziej pojawi się pewien mężczyzna w Twoim życiu w ciągu pół roku. Będzie w jakiś sposób dzielić Was odległość bądź potoczy się do bardzo szybko. Będziesz czuła się bezpiecznie, stabilnie w tej relacji. Potem jednak zdarzy się coś nagłego co bardzo Cię przybije, będzie wymagało pogodzenia się z czymś. Niestety mam wrażenie, że to może być ciąża która skończy się poronieniem. Uważaj więc :)

@ Egg77 Raczej nie. Możliwe że będa jakieś próby odbudowania tej relacji, jakiś ruch...jednak potem każe pójdzie swoją drogą. Jeśli będziesz chciała utrzymać tę relację będzie się to wiązało z problemami, przeszkodami.

@ ożeż Raczej nie, jeśli już to ewentualnie na płaszczyźnie seksualnej, pożądanie. W jego sercu jest inna kobieta - jakaś była bądź taka którą darzy uczuciem już długo.

@ Miś z okienka Pytałam o ślub w ciągu 2 najbliższych lat i go nie widać. Co więcej bardzo możliwy głęboki kryzys w tej relacji. Dbajcie o ten związek, bo może się rozpaść.

@ poziomka 33 Napisałam, że nie dopowiadam już na pytania w tym temacie. Poza tym lepiej iść do apteki po test ciążowy, raz dwa i wiadomo :)

@ new york Po pierwsze uważaj, bo karty pokazują że Twoje obecne działania prowadzą do pogorszenia stanu finansowego. Unikaj też wszelkich oszustw, naciagactwa, wszystkiego co w jakiś sposób jest podejrzane bo Ci się czkawką odbije (np. pracy na czarno). Widać też, że będzie goracy okres - raz dobrze a na drugi dzień... Ostatecznie jednak zacznie sie poprawa. Pytałam o najbliższy rok.

@ mydestinationnn Jak najbardziej, choć chyba zacznie się od romansu. Relacji bardziej opartej na pożądaniu niż uczuciach. Ale wszystko ładnie się potoczy i przerodzi w fajny, stabilny związek.

@ lula_90 Nie widze wspólnej przyszłości, co więcej uważałabym na niego bo może Cię bardzo skrzywdzić. Jesteś w ogóle pewna że on nie jest w związku innym?

@ princesSs Jak wcześniej, napisałam że nie odpowiadam już tutaj. Poza tym polecam test ciążowy a nie karty :)

01.11.1972 czy awans zawodowy zrobię w wakacje czy w późniejszym terminie?

Gość paulina90
Paulina 11.08.1990 r Maciej 30.09.1993 r Czy on mnie kocha????